Hoață prinsă în flagrant

1

      Luni 19 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în oraşul Piatra Neamţ, a fost sesizată de către reprezentanţii unui magazin din localitate, cu privire la faptul că o femeie a încercat să sustragă din magazin mai multe produse cosmetice, de menaj şi alimentare în valoare de aproximativ 165 lei, fără a plăti contravaloarea acestora.

     În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este Carmen C.,  de 48 de ani, din Piatra Neamţ. Aceasta a ascuns produsele în poşetă, fiind observată de către o angajată după ieşirea din zona caselor de marcat. Fiind oprită femeia nu a putut prezenta bon fiscal pentru produsele ce la avea asupra sa.

    Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Movila spune

    Eu spun ca politia a gresit identificarea persoanei. Nu era Carmen C.Era Mihaela S.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate