Harta Comuna Botesti – Neamt

2

Comuna Botesti este asezata in Podisul Central Moldovenesc, in partea de nord-est a judetului Neamt.
Comuna Botesti este invecinata la nord-vest cu comuna Tupilati, in vest cu comuna Valeni, la sud-est cu comuna Gheraiesti si la nord-est cu comuna Halaucesti.
Comuna Botesti se intinde pe o suprafata de aproximativ 3490 ha.
Comuna Botesti este formata din trei sate:
– Botesti
– Barticesti
– Nisiporesti.

Harta Comuna Botesti – Neamt

harta-comuna-botesti-neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Amenhotep spune

    Imi pare rau daca v-am ofensat. Nu vreau in nici un caz sa iau apararea autoritatilor locale dar nu vad cum ar putea fi ele raspunzatoare in cazul de fata. Consider de datoria dumneavoastra a jurnalistilor sa verificati ceea ce afisati pe site. O simpla privire la satele din jur si s-ar fi observat cu usurinta ca este o confuzie.

  2. Amenhotep spune

    Hrata comunei Botesti pe care o puneti la dispozitia cititorilor cu atata bunavointa, este de fapt harta satului Botesti de langa Girov. Un pic mai multa atentie ar fi de dorit din partea unui ziar care doreste sa ne informeze despre ce se intampla in judetul care ii imprumuta numele.

    ADMIN : multumim pentru atentionare vom remedia eroarea. Cat despre ironia dumneavoastra va amintesc ca numai ” cine nu munceste nu greseste ” . Intr-o tara civilizata aceasta harta ar fi trebuit sa fie oferita de autoritatile locale sau judetene nu de cei care „imprumuta nume de judete” dar presun ca greseala noastra este mai grava decat ce a autoritatilor platite din banii dumneavoastra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate