Hală a unei fabrici din Neamț, distrusă de flăcări în această dimineață

0
imagine ilustrativă

În această dimineață, la ora 07:14, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un operator economic (cu obiect de activitate fabricarea unor elemente decorative din polistiren) situat pe strada Sublocotenent Radu Teoharie din orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu 5 autospeciale de stingere ( una venită în sprijin de la Piatra-Neamț) și o ambulanță SMURD .
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum, în interiorul unei hale cu posibilitatea propagării la întreaga clădire P+1 și la alte clădiri în care își desfășoară activitatea un operator economic ce are ca domeniu de activitate prelucrarea lemnului.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars elemente din polistiren, lambriul din PVC pe o suprafață de aproximativ 100 mp și utilaje specifice activității.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric (aparat de încălzire electric lăsat sub tensiune).
Nu au fost victime.
”, a transmis Irina Popa, ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate