Haideți să vedem dacă noua conducere a spitalului din Piatra-Neamț este diferită de cea veche

4

În urma unui recent control efectuat de DSP la Spitalul din Piatra-Neamț, instituția a primit o amendă considerabilă de 60.000 lei. În căutarea transparenței și a adevărului, am solicitat în scris ca raportul de control să ne fie pus la dispoziție. Am dorit să înțelegem care au fost neregulile identificate și, mai ales, cine sunt persoanele responsabile de acestea. În cazul în care nu se dorește divulgarea numelor, am cerut măcar să fim informați cu privire la funcțiile pe care le ocupă cei găsiți vinovați de situația din spital.

Răspunsul primit de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț a fost unul halucinant. Ne-au comunicat că nu pot oferi informațiile solicitate, deoarece acestea nu sunt publice. Este greu de înțeles cum nereguli care pun în pericol viața pacienților pot fi considerate informații nepublice. Mai mult, faptul că nu avem voie să știm cine sunt persoanele care au pus în pericol viața pacienților este inadmisibil.

Facem astfel un apel public către noua conducere a spitalului să revizuiască această decizie. De asemenea, solicităm Consiliului de Administrație al spitalului și conducerii CJ Neamț să ofere informațiile cerute. În absența unui răspuns pozitiv, ne rezervăm dreptul de a considera că, în realitate, nu s-a schimbat nimic fundamental la nivelul spitalului și că se continuă acoperirea neregulilor și, mai ales, a persoanelor vinovate.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Maria Irini spune

  Ce am văzut la spitalul județean Neamț, întrece orice imaginație. Așa ceva nu credeam că mai există. Mai bine mori acasă decât în acel spital…cel puțin acasă ai niște condiții onorabile.Dacă vrei să mori mai repede mergi la spitalul din Piatra Neamț.

 2. Nanu spune

  Daca nu se schimba de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura ,in acest stabiliment (nu poti sa-i zici spital ) totul ramane la fel ,daca raman metastaze cancerul se instaleaza din nou !

 3. Vasile spune

  Domnilor , de schimbat este ușor , însă noi cetățenii dorim sa veniți și cu un caiet de sarcini ce trebuie neaparat implementat cu privire la remedierea neregulilor care au dus la aceasta debandada in spital , mizerabil , lucrări de remediere cu firme nespecializate și fără sa aibă agrementele tehnice
  De asemeni nu credeți ca este timpul sa nu mai numiți politic rudele prin spital și sa nu răspundă nimeni cu privire la aceste numiri??

 4. LEX spune

  Oricum este aceiași Marie, cu alta pălărie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate