Guvernul României organizează Ziua Porţilor Deschise la Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Naţionale a României

0

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, în data de 1 Decembrie 2012, Palatul Victoria va fi deschis între orele 9.00 şi 13.00 tuturor românilor care doresc să viziteze sediul Guvernului. Primul-ministru al Guvernului României va fi gazdă pentru vizitatori, între orele 9.00-10.00.

Accesul în Palatul Victoria, pentru vizitatori, se va face pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul amintit să poată fi vizitate sălile de la etajul 1. Este vorba de Sala de Şedinţe a Guvernului, Sala de Ceremonii şi Sala de primiri oficiale.

Programul acestei acţiuni este unul extins şi pentru perioada de după festivităţile care vor avea loc la Arcul de Triumf, tocmai pentru a permite tuturor doritorilor să participe la ambele momente.

Cei care vor fi prezenţi la Palatul Victoria, dar şi la festivităţile organizate la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naţionale a României vor primi din partea Guvernului României câte un steag.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate