Guvernul PNL dă doar la UNII copii tablete, restul… ”ghinion”

0

În declarația de presă susținută astăzi de primarul PNL Andrei Carabelea s-a vorbit și despre tabletele care ar fi trebuit să ajungă la copiii defavorizați pentru a putea participa la școala online. Teoretic, aceste tablete trebuiau oferite de către Guvern, practic, se pare că primarul va trebui să achiziționeze un număr de astfel de dispozitive pentru copiii care au fost „săriți” de pe listă. Interesant este că, deși a făcut un efort considerabil pentru a nu scăpa niciun cuvințel „de rău” la adresa partidului-mamă, iată cum, conform proverbului „gura păcătosului adevăr grăiește” (demonstrația, la finalul textului de mai jos):

S-au dat până acum 600 de tablete la nivelul Municipiului Piatra-Neamț. Dacă tot este acest proiect prin care putem să suplimentăm numărul tabletelor de care beneficiază elevii din Piatra-Neamț, în special cei din categoriile defavorizate, de ce să nu facem acest lucru având în vedere că este un program competitiv în care, dacă reuțim să ne încadrăm să depunem în termen, putem să ajutăm încă câteva familii. Consider că este de bun-augur în orașul acesta să nu mai ratăm oportunități pe care le avem lângă noi.

Ca un reminder, iată ce susținea domnul Orban în data de 7 mai:

În urma analizelor pe care le-am făcut la ultimele întâlniri cu domnul președinte Iohannis am luat câteva decizii pe care trebuie să vi le comunic și care trebuie puse în practică. Am luat decizia de a utiliza resursele financiare din fondul de rezervă al Guvernului pentru susținerea achiziției de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online din cauza faptului că nu dețin calculatoare sau tablete.

Oare vorbim despre același prim-ministru preocupat de soarta pieței centrale din Piatra-Neamț și implicit de cea a producătorilor locali?

Q.E.D 2

Declarația integrală poate fi urmărită aici:

Citește și:

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate