”Guvernul condus de PNL” râde iar de români cu ajutoare pentru plata facturilor la energie

0

Guvernul PNL ne spunea în data de 31.08.2021 cum va compensa facturile la electricitate pentru românii cu venituri medii sau consum mediu, începând cu 1 noiembrie. Pe 31.08.2021, după ce ministrul PNL an Energiei s-a întâlnit la Palatul Victoria cu premierul Florin Cîţu şi reprezentanţii ANRE a spus: „Pe lângă compensarea consumatorilor vulnerabili, vrem să compensăm consumatorii până la venitul mediu sau consumul mediu şi vrem să compensăm în totalitate această iarnă, care începe la 1 noiembrie şi se termină la 31 martie.”

Acum, când iarna este pe final și românii au plătit deja facturi uriașe la energie, ieri, 18.03.2022, la mai bine de jumătate de an după cealaltă promisiune, șeful PNL Neamț, George Lazăr anunța: ”Guvernul condus de PNL îi ajută pe români și antreprenori la plata facturilor la energie. Măsurile se vor aplica în perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2023. Ministerele de resort și instituțiile abilitate din domeniul Energiei au lucrat împreună pentru finalizarea acestei ordonanțe importante…”

Această ultimă variantă cu care se laudă liberalii după ce iarna a trecut este de fapt praf în ochii românilor, ajutorul fiind acordat celor care au un consum lunar de sub 300 KWh, deci nu celor care se încălzesc electric și cărora le vin facturi ucigătoare.

Este de remarcat tendința autodistructivă cu care comunică PNL Neamț. Deși sunt la guvernare împreună cu PSD și ar putea să împartă în două vina, folosesc expresia ”Guvernul condus de PNL”, punând singuri doar în sarcina PNL faptul că a trecut iarna fără ca românii să fie ajutați în vreun fel la plata facturilor la energie.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate