Guvernarea PNL+PSD = MONSTRU POLITIC

3

Când cel mai mare partid de la putere coalizează cu cel mai mare partid din opoziție, se formează un monstru politic pe care nu îl mai poate opri nimeni.

Când partidele mari sunt în dispută politică își pândesc greșelile unul celuilalt, pun presiune unii pe alții și se diminuează considerabil din numărul deciziilor politice luate eronat sau în interesul unor grupuri. Dacă se așază la aceeași masă și împart cașcavalul și combinațiile, miroase deja a forță politica unică, monopol pe deciziile ce privesc țara și de aici la o dictatură nu mai este decât un pas.

PNL și PSD au mai fost o dată într-o alianță, dar contra unui partid foarte mare și puternic care la acea vreme se chema PDL. Atunci PSD și PNL erau în opoziție și PDL la putere.

Dacă România ajunge să fie condusă de cel mai mare partid de la putere împreună cu cel mai mare partid din opoziție, unii politicieni aroganți din cele două partide vor primi puteri absolute să facă ce-i taie capul având susținere politică absolută. Vă dați seama ce va fi?

Noi sperăm să fie un joc politic inteligent al PSD pentru a înlătura PNL-ul sau viceversa. Sperăm să nu devină prieteni, că după o asemenea prietenie cuvântul democrație va fi scos din DEX.

Iosub Robert

3 Comentarii
 1. FLORIN spune

  Falimentul Romaniei este iminent din cauza pensiilor speciale si de serviciu si salariile aberant de mari ale aparatului bugetar fara numar.

  Chiar daca democratia va inceta in aceasta tara prin alianta celor 2 partide toxice subordonate statului securisto mafiot Romania nu va putea evita incapacitatea de plata si falimentul.

  Aici suntem datorita acestei clase politice corupte si fara coaie care au predat aceasta tara statului securisto mafiot.

 2. Citizen spune

  În sfârșit, un articol politic pertinent.
  Dar poți face în continuare reclama la ființe politice…

 3. Sorin spune

  Apreciez analiza că fiind una foarte corectă.
  Am auzit-o și la CTP în seara asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate