Gustul asfaltului de la Tic Tac

6

Un pieton neatent ce traversa printr-un loc nepermis a scăpat doar cu o căzătură în urma ciocnirii cu un autovehicul ce se deplasa regulamentar. În afară de a afla ce gust are asfaltul, pietonul s-a mai ales cu câteva contuzii ușoare și o sperietură serioasă.

6 Comentarii
 1. bogdanG spune

  Pe acolo nimeni nu inconjoara 50 m sa treaca pe la trecerea de pietoni. Toti traverseaza pe strada ca nalucii.

  1. feraru marcel spune

   ca naucii….DA, dar…ca „nalucii” ??? O naluca doua naluci si nu un naluca doi naluci ! Sau…nalucile, ar fi putut fi corect, dar n-are legatura cu pietonul.

 2. B. A. spune

  Hei Gigel, las-o mai moale, frate. A cui e vina?
  Mă rog, mie mi-a plăcut această „știre”. Are umorul tipic românesc. Țineți-o tot așa!

 3. cipiG spune

  Domnule jurnalist, gura de asfalt, multumirile adresate divinitatii si mirarea se potrivesc cu „nu ma lasat să mor”(fara suparare)?

 4. Gigel spune

  Frumos din partea voastra, auzi la ei gustul asfaltului de la tic tac daca erai tu in locul persoanei respective ce faceai ma?

  ADMIN: Prima dată mă miram căt de prost sunt si apoi mergeam la biserică in fiecare zi să mulțumesc divinității că nu ma lasat să mor din propria prostie după care aș da o petrecere de bucurie că traiesc …

  1. Ionut Corfu spune

   Sau ar mai fi putut să-și dea părinții în judecată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate