Grupul folk „Eu cred” , pe scena emisiunii „Românii au talent”

Românii au talent și pe Valea Bicazului. A dovedit acest lucru Grupul folk „Eu cred” , nu doar prin renumitele concerte și apariții pe diferitele scene din țara, ci și prin participarea la cunoscuta emisiune „Românii au talent”.
Cei trei artiști, Marius Coșerariu, Elena Ropotoaia și Marin Cristina, au impresionat jurații, primind însă, un singur „DA” din partea actorului Florin Călinescu.
Fanii acestui grup, îi vor putea vedea pe micile ecrane pe artiștii din Bicaz, în luna februarie.
Iată ce ne-a declarat domnul Coșerariu:

Prestația noastră a fost foarte bună, insă jurații au recunoscut faptul că în astfel de emisiuni se caută „waw”… „show”… senzațional. Toți au fost de acord cu faptul că momentul nostru a fost unul special, de suflet. Ba chiar, spectatorii s-au ridicat în picioare și ne-au aplaudat îndelung. Cu toate astea, am primit doar un singur „DA” din partea lui Florin Călinescu. Într-adevăr, trebuie să recunosc că noi nu putem să prezentăm într-o etapă superioară, un moment care să-ți taie răsuflarea. Noi suntem mulțumiți că ne-am făcut auziți, am creat o atmosferă frumoasă și vom apărea în show în luna februarie, din câte am înțeles. În rest, totul a fost ok. Sigur, folk-ul e o muzică ce nu are loc în astfel de show-uri TV. Dar, a fost ok și mă bucur că am putut participa.

Sursa foto: Marius Coserariu

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate