Grupul consilierilor locali PNL convoacă vineri ședință extraordinară de Consiliu Local

0

Grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a convocat ședința extraordinară a Consiliului Local pentru reducerea prețului parcărilor de reședinsedinta-pnlță cu 60%

”Așa cum a promis, grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a depus astăzi (luni 5 decembrie 2016), documentul prin care convoacă ședința extraordinară a Consiliului Local pentru vineri 9 decembrie 2016. Ședința are un singur proiect pe ordinea de zi, reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%, pentru ca populația orașului Piatra Neamț să poată plăti cât mai puțin.
I-am așteptat pe consilierii PSD, până astăzi, să vină cu un proiect în acest sens, așa cum s-au lăudat, dar ne-am convins că nu sunt de cuvânt. De la bun început am știut că PSD doar face jocuri politice și lansează promisiuni populiste, nefiind interesat de scăderea prețului parcărilor. De aceea, noi am venit cu propunerea de scădere cu 60% a prețului parcărilor de reședință și îi așteptăm pe cei din PSD să susțină și în fapt acest proiect, așa cum au făcut-o la nivel declarativ.”
Grupul de consilieri PNL din CL Piatra Neamț

Consilierii PSD au spus la ultima conferință de presă că încă nu au terminat de făcut analiza pe sustenabilitatea procentului cu care se poate reduce prețul la parcări fără ca primăria să își falimenteze singură propria firmă la care este acționar majoritar.

Ziarpiatraneamt.ro susține reducerea prețurilor la parcări.
Considerăm că reducerea de 30% ar fi fost mai realistă decât cea de 60%, dar anticipăm că nu se va implementa nici propunerea inițială de 30% nici cea de 60% și va trece campania electorală și pietrenii vor plăti fix același preț, dacă nu cumva de la anul chiar se va mări.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate