Grup infracțional organizat în Piatra-Neamț – Doi bărbați și o femeie au ajuns după gratii

0
Foto caracter ilustrativ

La data de 30 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisoare emise pe numele a doi bărbați de 64, respectiv 50 de ani și a unei femei de 58 de ani, toți din Piatra Neamț.

Cei doi bărbați au fost condamnați de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 5, respectiv 4 ani, pentru comiterea infracţiunii de folosire sau prezentare cu rea credinţă de documente sau declaraţii false, inexacte sau incomplete care au rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei și infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat, respectiv complicitate la infracţiunea de constituire de grup infracţional organizat.

De asemenea, femeia a fost condamnată la o pedeapsă de 3 ani, 6 luni şi 20 zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de folosire sau prezentare cu rea credinţă de documente sau declaraţii false, inexacte sau incomplete care au rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei și infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la două infracţiuni de dare de mită.

Persoanele în cauză au fost conduse și încarcerate la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei. 

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate