Grup de talhari prins de politisti chiar dupa un jaf

0

talharieTrei indivizi care atacau femei pe strada in Capitala si in alte 3 orase sunt de astazi incatusati. Politistii i-au prins exact dupa un nou atac.

Toate aveau acelasi tipar: suspectii urmareau victimele, le smulgeau bijuteriile si se faceau nevazuti. Amanetau apoi prada si imparteau banii.

Cei 3 barbati au fost prinsi in Sibiu dupa ce masina in care se aflau a fost blocata in trafic de politisti. Asupra lor au fost gasite lantisoarele de aur pe care le furasera cu doar cateva minute in urma de la 2 femei atacate in plina strada.

Ei actionau doar impreuna. Dupa ce identificau victimele, unul dintre ei le urmarea si, cand ajungeau pe strazi mai ferite, unde nu era lume in prajma, le jefuia. Apoi alerga catre locul dinainte stabilit, unde ceilalti 2 il asteptau cu masina si se faceau nevazuti

Potrivit politistilor, in ultimele 2 luni, cei 3 suspecti au talharit mai multe femei din Bucuresti, Sibiu, Arges si Valcea. „Marfa” pe care o strangeau era apoi amanetata in centre din judetul Valcea.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate