Groapa comuna, loc de odihna pentru cei morti si pentru cei vii

2

Desi am atras atentia de mai multe ori ca in cimitirul Borzogheanu oamenii strazii isi amenajeaza culcusuri, o mai facem inca o data, anuntand autoritatile ca in groapa comuna din acest cimitir deja au fost aduse paturi si cele necesare traiului lumesc. Urmeaza sa aduca ceva obiecte de mobilier si sa monteze o antena de satelit.
Ca sa nu mai amintim de faptul ca acest loc ce se afla in administrarea autoritatilor nemtene se afla intr-o avansata stare de degradare si e clar ca nimeni nu s-a mai ostenit de mult sa faca curat aici.
Poate cineva se va autosesiza ca s-a trecut peste vorba romaneasca „Mortii cu mortii si vii cu vii” acum e cine cu care apuca.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. pig destroyer spune

    acolo va este si voua locul, nu fizic, ci ca stil de prezentare a informatiilor, anii ’50, elegant spus

  2. x spune

    De ceva timp cimitirele sint administrate privat,sint atit de multi bani de incasat si de impartit de nu mai e timp si pentru administrare.Am vrea sa stim cine sint actionarii acelei firme private ca adminstratorul stim cine la adus ca cioclu sef

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate