Grinch-ul de la Roman vrea să strice Crăciunul de la Piatra-Neamț

2

Vă amintiți cu toții de filmul de Crăciun grinch-romannumit How the Grinch Stole Christmas (Grinch a furat Crăciunul) unde este vorba despre o creatură care are intenția de a fura Crăciunul. Grinch, interpretat de celebrul actor Jim Carrey respectă locuitorii din Whoville, dar nu și bucuria care se pregătește pentru a sărbători Crăciunul. Grinch decide la un moment dat să fure Crăciunul locuitorilor din orașul său natal, furând cadourile, decorațiunile, pomii de Crăciun, și orice altceva ce este folosit la sărbătoarea de Crăciun.

Pe același principiu, o foarte bună jurnalistă, profesional vorbind, a decis că e bine să se răzbune pe președintele Consiliului Județean pentru că acesta nu dă bani la presa din Roman, presă care trăiește 99% din bani publici, și a contestat în instanță Târgul de Crăciun.

Jurnalista, de altfel o doamna respectabilă, a zis că e bine ca locuitorii din Piatra-Neamț să nu se mai bucure de toate spectacolele și programul de la Târgul de Crăciun și a motivat cererea ei în fața instanței prin inoportunitatea cheltuirii banilor publici pe așa ceva.

Acțiunea doamnei frizează ipocrizia, deoarece în cererea depusă în instanță spune că „Subsemnata…. jurnalist de 26 de ani”… Așadar, de 26 de ani ea nu a contestat niciun leu din ce s-a furat pe bune la Consiliul Județean și acum s-a trezit să conteste Târgul de Crăciun.

Ca să nu mai spunem ce jaf colosal s-a petrecut în Roman în ultimii 26 de ani și, de asemenea, doamna jurnalist nu a mers în fața instanței cu nicio plângere. Dacă ar fi avut în cei 26 de ani altă atitudine față de ce s-a furat în acest județ poate că demersul ei merita băgat în seamă, dar să fii martor la distrugerea industriei județului, la devalizarea resurselor naturale și tu să contești în tribunal un Târg de Crăciun… Cu tot respectul, dar aceasta este ipocrizie dusă la extrem…

Iosub Robert

PS: Nu punem la îndoială valoarea profesională de necontestat a doamnei jurnaliste, ci doar modul prin care a decis să ”sancționeze” Consiliul Județean pentru ca nu dă bani la televiziunea unde ea lucrează.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. munteanu ionut spune

    Cetatene n-am stiu pana la matale ca onor Consiliul Județean se ocupa de Craciunul din municipiul Piatra-Neamt vezi „Jurnalista, de altfel o doamna respectabilă, a zis că e bine ca locuitorii din Piatra-Neamț să nu se mai bucure de toate spectacolele și programul de la Târgul de Crăciun”. Adica pe banii judetului capitala se simte bine iar restul privesc. Doamna Curtea de Conturi ia priviti ce face nenea Consiliu Judetean. Unii care nu tin postul Craciunului zic de matale ca ai supt vârtos de la scroafa Apaserv publicitate in alte regimuri… Sa ridice piatra, nu municipiul, cel fără de păcat, care fiind on presa nu a pus niciodată gurita pe banul public, pentru mai buna informare a noastră.

  2. Dumitrache Lavinia Irina spune

    Se trezesc…autoritatile?…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate