Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
  • :
  • :

Greu cu înzăpezirile la Neamț atunci când sunt protejați hoții

Vedem că este greu cu drumurile înzăpezite din Neamț, mai ales în zonele unde viscolește zăpada și oricât ar interveni utilajele, zăpada revine imediat pe drum.

Pentru Prefectură și restul instituțiilor care închid ochii la faptele penale, amintim că acum vreo 4-5 ani au fost aduși la Neamț aproximativ 100.000 puieți de salcâmi și s-au făcut, ÎN ACTE, zeci de kilometri de perdele forestiere de protecție în zonele unde viscolește zăpada și se blochează drumurile.

Ar fi trebuit să avem acum zeci de km de perdele forestiere în toate zonele unde viscolește zăpada, dar 90% din salcâmi au dispărut sau, mai corect, au fost plantați doar pe hârtie.

Rugăm Prefectura Neamț, dacă nu cumva are un interes în a acoperi această mega hoție, să facă publice zonele în care au fost plantate aceste perdele forestiere care în loc să ajungă la drumurile cu probleme din Neamț au ajuns perdele forestiere pe marginea terenurilor……………. să completeze instituțiile care nu apără hoții linia punctată dacă nu cumva legea e doar pentru cei mici și fraieri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *