Gravidele NU vor putea naște în SJU Piatra-Neamț decât dacă sunt considerate URGENȚE (Declarații/VIDEO)

1

Despre situația gravidelor care ar trebui să nască în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț:

Femeile gravide dacă vor fi urgențe vor naște la noi. Noi am păstrat 15 paturi la etajul V exact pentru aceste urgențe. Spitalul Roman, de exemplu, ieri și alaltăieri avea mai mult de 50 de locuri disponibile pentru pacientele negative. Nici noi nu ne-am dorit să luăm decizia respectivă dar din păcate a trebuit să luam o decizie care doare, dar aveam 30 pacienți din UPU care aveau nevoie de oxigen și care nu puteau respira. Deci dacă întrebați familiile acelor pacienți dacă am luat o decizie bună consider că vor spune da, am luat o decizie bună, a declarat managerul A. Filimon.

N.red – clarificare: decizia în baza căreia pacientele din maternitate au fost ieri transferate către alte unități medicale aparține managerului Alexandru Filimon, după ce ordinul venit de la București cerea managerilor să găsească soluții pentru aglomerările cauzate de COVID.

Declarația video, mai jos:

Citește și
1 Comentariu
  1. Murariu spune

    Buna ziua sunt o mamica in 38 de saptamani.Am o sarcina pelviana si programata pe 18 la nastere .Daca se declanseaza travaliul ??? Chiar nu va ganditi.prin ce trec aceste mamici.UNDE VOI NASTE SPUNE-TI ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate