Grav accident de circulatie in parcarea din fata Hanului Ancutei

0

In timp ce furgoneta marca Mercedes se afla parcata regulamentar in refugiul auto din fata Hanului Ancutei , a fost tamponata de un autoturism BMW inmatriculat in Bulgaria , al carui sofer a pierdut controlul volanului ,  in mod inexplicabil, trecand pe contrasens si apoi  intrand in parcare unde  a lovit in plin dubita Mercedes stationata.

Impactul a fost devastator – 1 mort , 3 raniti .

Viteza de impact estimata, de un expert independent, a fost de minim 130 km / h iar din lipsa urmelor de franare se poate presupune ca soferul autoturismului BMW a adormit la volan .

Comunicat IPJ – Neamt 19.07.2010:

În dimineata de 18 iulie, în jurul orei 05.50, pe DN 2, în afara localitătii Tupilati, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane, rănirea gravă a trei persoane si rănirea usoară altor patru persoane.
În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Tiberiu, de 28 de ani, din comuna Cornul Luncii, judetul Suceava, conducea un autoturism, pe DN 2, având directia de deplasare Suceava – Roman, în afara localitătii Tupilati, pe fondul oboselii la volan, pierde controlul asupra volanului, pătrunde pe contrasens, părăseste partea carosabilă si intră în coliziune cu autoutilitară, oprită regulamentar în parcarea amenajată din fata unui han.
Din accident a rezultat:
– decesul conducătorului autoutilitarei – G. Mihăită, de 36 de ani, din comuna Marginea, judetul Suceava
– rănirea gravă a conducătorului autoturismului – S. Tiberiu, care a suferit o fractură cominutivă, cu traiecte multiple femur stâng, policontuzii, a unui pasager din autoutilitară – S. Gavril, de 37 de ani, din comuna Marginea, judetul Suceava, care a suferit o fractură cominutivă extremitate peroneu stâng, politraumatism si a unui pasager din primul autoturism – S. Leonora, de 46 de ani, din comuna Cornul Luncii, judetul Suceava, care a suferit o fractură os frontal si fractură antebrat stâng
– rănirea usoară a unui pasager din autoutilitară – un minor, în vârstă de 10 ani, din comuna Marginea, judetul Suceava, care a suferit un traumatism cranio – cerebral acut deschis cu plagă occipitală si altor trei pasageri din autoturism respectiv S. Virgil, de 23 de ani, din localitatea Salcia, judetul Suceava, care a suferit policontuzii, S. Gheorghe, de 55 de ani, din comuna Cornu Luncii,judetul Suceava, care a suferit un traumatism coloană cervicală si S. Ionel, de 24 de ani, din comuna Cornu Luncii, judetul Suceava, care a suferit un traumatism cranio – cerebral acut deschis, multiple excoriatii si un traumatism toracic.
Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate