Grav accident de circulatie in Girov la intersectia cu drumul ce vine de la Caciulesti

8

Grav accident de circulatie in Girov la intersectia cu drumul ce vine de la Caciulesti.

Soferul unui autoturism Dacia, circuland dinspre Caciulesti spre Roznov, a patruns in intersectie fara a da prioritate unui microbuz plin cu calatori ce venea dinspre Piatra Neamt si se deplasa in directia Iasi . Impactul a fost devastator pentru ambele autoturisme. 4 victime au fost transportate de urgenta la spital si a fost nevoie de o echipa de descarcerare pentru victimele din Dacia.

Presupunem ca desi drumul este semnalizat corespunzator , soferul Daciei a fost derutat de faptul ca drumul secundar pe care rula arata mult mai bine decat drumul principal cu care se intersecta iar daca nu esti atent la semnele de circulatie pot aparea confuzii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. […] Martorii accidentului si-au manifestat nemultumirea fata de marcajele si indicatoarele care, spun ei, nu sunt vizibile si sunt cauza nenumaratelor accidente din aceasta intersectie. Duminica, 7 august, in acelasi loc, in aceleasi circumstante, soferul unei Dacii nu a acordat prioritate unui microbuz, … […]

 2. Vasile spune

  La cate accidente au fost in acea intersectie eu cred ca un sens giratoriu ar rezolva problema.

 3. Andrei spune

  Trebuie sa fii senil sa nu dai prioritate in intersectia aia.Nu il mai scuzati pe cel cu loganul caci nu are nici o scuza.Intersectia este semnalizata foarte bine,are marcaje cu vopsea pe sosea cu STOP si indicatoare rutiere!!Probabil isi uita-se ochelarii acasa,altfel nu il inteleg!!

 4. Ionut spune

  Zona a fost marcata recent, sunt marcaje orizontale refectorizante pe timpul noptii, benzi de preselectie a directiei de urmat cu sageti, sunt marcaje inscriptionate pe asfalt STOP,..si indicatoare de semnalizare cu STOP si limita de sfarstit de prioritate. Cind pleaca nea Gheorghe in vacanta cu lelea Maria,..daca drumul e bun se dau la vorba si se lasa in paza altora. La fel si romanii nostri reintorsi acasa ,.dorul de casa le cam scapa gandurile. Conduceti precaut oameni buni, pe oriunde mergeti.

 5. alina tipos spune

  trebuie semnalizata mult mai bine intersectia. daca nu cunosti drumul te trezesti in mijlocul intersectiei si atunci realizezi ca nu ai prioritate.

 6. Gelu spune

  Am cam ramas in urma inclusiv cu marcajele si semnalizarea rutiera.
  Cine a mai circulat si prin alte meleaguri nu se poate sa nu fi remarcat acolo (oriunde) abundenta mijloacelor de semnalizare si informare a conducatorilor auto.
  Daca ar fi trasate cu vopsea niste atentionari pe asfalt,plus cateva indicatoare de tabla in plus intersectia ar deveni mult mai sigura.

 7. dihorul spune

  Ei, asta da presupunere de sofer, ca un drum arata mai bine ca altul si ar avea prioritate. Nu stiu cum ai luat permisul dar un lucru este cert, ai uitat sa spui cine a facut drumul care arata mai bine. Hai ca nu-i dau numele, ti-l las tie.Intersectia respectiva e putin „mascata”de garduri si copaci.

 8. Tely spune

  Cred ca trebuiesc luate masuri suplimentare in aceaste intersectii, deoarece am patito si eu cu participanti la trafic de pe arterele laterale in comuna Girov, care isi aduc aminte de prioritate in ultimul moment,ceea ce te cam face sa transpiri….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate