Graffiti in culorile Galleria

0

Duminica, 28 august 2011 incepand cu ora 11:00, in parcarea Galleria Mall Piatra Neamt, va avea loc un concurs de graffiti si workshop-uri de arta plastic, handmade si ceramica.

In cadrul concursului vor putea participa maxim 8 echipe. Un echipaj va fi format din minim 2, maxim 4 concurenti. Juriul va fi format din oameni cunoscatori ai domeniului care vor sustine o demonstratie de 30 minute inaintea inceperii concursului, aratand diferitele tehnici de desen si folosire a culorii. Concurentii vor avea la dispozitie intre 90 si 120 minute pentru a finaliza pictura panoului.

Premii: Vouchere de cumparaturi Locul I: 300 ron Locul II: 200 ron Locul III: 100 ron Inscrierile se fac la adresa galleriapn@yahoo.com cu subiectul: Pentru concursul de Graffiti. Trebuie sa contina numele integral al participantilor si un numar de contact

Workshop-uri – Alambic de arte

In cadrul aceluiasi eveniment vor avea loc workshop-uri pe diverse teme precum: arta plastic, handmade si ceramica. Pana la ora publicarii acestui articol erau inscrisi 15 participanti care isi vor expune creatiile duminica 28 august 2011 incepand cu ora 11:00 in parcarea centrului commercial Galleria Mall Piatra Neamt.

Sursa: Facebook

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate