Grădinița nr. 5 din Dărmănești e din ciclul „Doamne ferește!”…

10

La nivelul Grădiniței nr. 5 din cartierul Dărmănești situația este complicată: angajații se mănâncă între ei, se cer bani părinților pentru reparații și se ascund multe nereguli. Nu vom lua acum pe rând problemele grădiniței, e mai simplu să vizionați galeria de fotografii și să trageți singuri concluziile.

Totuși avem câteva întrebări:
1. În bucătăria aceasta mizerabilă, cu faianța din 1944, aragaz comunist, mobilier casat și balauri pe sub chiuvete ați pregătit mâncarea copiilor în ultimii ani?
2. La toaletele acestea cu microbi prin toate cotloanele au mers în ultimii ani micuții să își facă nevoile?
3. Cine vă ține și cât vă mai ține în brațe pe voi, cei de la grădinița aceasta și pe cei care trebuie să vă controleze?

Material realizat în urma sesizării venite din partea consilierului local PMP, Ghineț Marius, și cu sprijinul Inspectorului General al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, domnul Viorel Stan, care a dat dovadă de transparență și a aprobat efectuarea fotografiilor.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. Leahim spune

  Uitați-vă în curtea voastră ,apoi comentați de alții.Ușor de făcut rău dar nimeni nu știe cât de greu se obțin fonduri pentru reparații-investiții.Între „vechi” și „jegos”este diferență mare.
  Zicala:Mințiți poporul cu televizorul !👎🏾

  ADMIN: Ok …vreti sa continuam subiectul ? Ok …

  1. Leahim spune

   Nu trebuie să umblați cu amenințări.Dar o informare prealabilă,este bine venită pt.noi toți.

 2. geo spune

  Felicitari Domnului Consilier asa da Consilier!!! sa mergeti in toate scolile si toate gradinitele!

 3. Puiu spune

  Domnilor ,chiar nu v-a informat nimeni ca ceea ce vedeti acum e rezultatul a doua inundatii care au avut loc in aceasta vacanta???De ce nu cere nimeni fotografii din timpul anului sa vedeti cum arata gradinita???Oare stiti ca o parte din gradinita a fost renovata chiar in aceasta primavara cu toalete noi???…P.s.Stiam ca atunci cand publici un articol,incerci sa te documentezi…

  ADMIN: Desigur ca stim ca au fost inundatii dar nu stiam ca aragazul acela jegos si baile alea infecte au devenit asa de la inundatii… ce vorbim aici ? Nu au renovat baile si bucataria de o mie de ani ….

  1. Puiu spune

   Corect e ca nu au renovat toate baile,dar ati putea reveni sa inspectati toata gradinita…in fine,stiu ca ziaristii vor scoate tot timpul in fata ce e negativ…restul nu conteaza(cum arata de fapt gradinita-cereti poze de la parinti de pe la serbari,de pe la activitati si dupa aia trageti concluzii!!!).O seara buna…

   ADMIN: Am fost in zeci de gradinite din mai multe orase … bucataria de aici e mai jegoasa decat oricare. Si baile … chiar nu ma intereseaza … am intrat intr-o baie unde merg copiii si era jegoasa … Merg 2 copii in acea baie si mananca 3 copii ce se prepară in acea bucătarie ? Subiect inchis.
   A … era sa uit. Sa nu credeti ca nu am incercat sa vorbim cu directoarea gradinitei sa ne explice sau sa ne arate ea baile frumoase dar din pacate dimineata era plecata si la telefon nu a raspuns …

 4. FLORIN spune

  Gradinita arata dupa chipul si asemanarea celor care valideaza de 16 ani hotii si incompetentii care au adus la ruina acest oras.

  Pentru populatia manelizata si analfabeta a acestui oras mizeria este un mod de a fi.

  Intr-un oras unde marea majoritate a cetatenilor arunca gunoaie peste tot,scuipa seminte ,distrug/fura bunurile publice… o gradinita nici nu are cum sa arate altfel.

 5. MARCEL spune

  1 DA ! 2 Da unde in alta parte ? 3 ISJ DSP ISU sau toti care emit diferite Autorizatii de Functionare ! Acum pot invoca si Faptul ca este Santier ,se renoveaza ,schimba , Spre exemplu in salaunde este acea scara in picioare ,se preteaza foarte bine ptr cresterea unor pui de avicola , puii ii aduc cei de la AVITOP ! GRADI trebuie numai sa asigure Conditiile , pe care le intruneste cu BRIO .

 6. Ana spune

  Lumea a treia? Gradinita asta are director? Dar administrator?

 7. Florin spune

  Doamane fereste!
  Vor motiva ca se lucreaza… ca se repara… Ca va fi bine la 15 septembrie.
  Acolo e dezastru de mai mult timp. Problema e cum a fost si cum au stat copii acolo, nu cum va fi, acum dupa scandal.

 8. marcel spune

  Raspunsul la toate cele 3 intrebari e Clar Afirmativ ! Chestiunea e daca in Locatia aceea e Gradi ! ori vre o Ferma de Rate , pui ? Ori s au amestecat cadrele cu cele din Policlinica Ambulatoriu P Neamt ! Pentru ca indiferent daca e vorba de Sanatate ori Invatamant , Conditiile sunt ca la FERMA , Acum stiim cu Totii ca n P Neamt sa Realizat un Compromis si niste Cetateni , Oameni au ajuns sa locuiasca unde mai inainte se cresteau Pasari ,animale , Dar de Aici si pana a Oferi peste tot Conditii ca la Animale , e cam mult .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate