Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 iunie 2019
  • :
  • :

Grădinița apărută peste noapte în Borlești este acum plină de copii

Pe la începutul anului, Vali Puică, primarul comunei Borlești, era foarte supărat pe condițiile în care își desfășoară cursurile copiii preșcolari din comuna.

Exact cum spune orice primar în aceeași situație, Puică s-a uitat la terenul liber din fața școlii din comună și a spus: Aici am să fac o grădiniță pentru copiii din comună și am să fac o grădiniță mare, frumoasă și dotată cu tot ce trebuie.

Mai toată lumea obișnuită cu astfel de discursuri politice a spus: Bine, bine, lasă așa că au mai fost și alții care au promis și nu au făcut nimic.

Ei bine, iată că primarul comunei Borlești, cu sprijinul consilierilor locali din toate partidele politice, a reușit nu doar să găsească posibilitatea financiară de a face această grădiniță, ci să o și termine în jumătate de an pentru ca micuții să beneficieze de grădiniță de la începutul anului școlar. Iată că în locul unde la începutul anului era iarbă acum este o grădiniță nouă, modernă și plină de copii veseli. Deci dacă vrei și îți pasă de comuna pe care o conduci, se pot realiza lucruri record.


Sursa: ZiarRoznov.RO
Un comentariu la “Grădinița apărută peste noapte în Borlești este acum plină de copii

  1. geta

    Bravo lui👏 AȘA mai da primar.Nimeni nu a făcut ceea ce a putut face domn primar în comuna noastră, și nu numai. …. Dumnezeu să-l ajute în tot ceea ce-și propune să facă, multă sănătate și putere de muncă

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *