Golden Buzz pentru o tânără din Neamț. I-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu povestea și dansul ei

0

O tânără din Târgu-Neamț a cucerit juriul de la Românii au Talent și a obținut Golden Buzz în urma momentului său uluitor, în ediția de vineri, 25 februarie.

Este vorba despre Bianca Mihalcea, în vârstă de 16 ani, elevă a Liceului Vasile Conta Târgu-Neamț.

Provine dintr-o familie de foști dansatori de dansuri populare, care au renunțat la visul de a face parte dintr-un ansamblu folcloric de anvergură pentru un vis mai mare, acela de a fi părinți.

Din nefericire, tatăl Biancăi a fost răpus de o boală grea, când ea avea numai 11 ani. Tânăra și-a transpus în dans durerea simțită în urma acestei tragedii, iar dansul a salvat-o. Simte că de sus, tatăl îi ghidează fiecare pas.

Pe scena Românii au Talent, Bianca Mihalcea a dansat combinând dansul contemporan cu pantomima. Și-a pregătit momentul singură și a reușit să „deconecteze” jurații, care s-au simțit transpuși în lumea ei plină de emoții și trăiri. La finalul prestației artistice, impresionați, aceștia s-au ridicat în picioare, pentru a o felicita.

Reprezentația ta de astăzi este extrem de încărcată de emoție, iar asta nu arată decât că tu ești un dansator desăvârșit.”, a spus Andi Moisescu după momentul Biancăi Mihalcea.

Dragoș Bucur a mărturisit că “Am uitat pentru câteva secunde că sunt la un concurs în care sunt în juriu. Timp de câteva secunde m-am simțit ca la un spectacol (…) E prima oară când mi se întâmplă în emisiune chestia asta. (…) Nu am simțit mâna de afară, am simțit că tot ce se întâmplă acolo cine din sufletul tău, nu ca indicație din partea unui coregraf”.

Totuși, parcă cineva nevăzut o ghida pe Bianca pe scenă…. “Eu am simțit că e mâna unui coregraf aici… e mâna tatălui tău. Dansul a fost un strigăt și poate niște întrebări la care nu mai căuta răspunsul, pentru că e dincolo de miracol, de înțeles! (…). E clar că legătura între tine și tatăl tău este mult prea puternică ca noi să o înțelegem.

Dacă îți vine să râzi, râzi! Dacă îți vine să plângi, plângi!

Dar atunci când ți-e dor și te doare, dansează!”, a îndemnat-o Mihai Bobonete pe tânăra din Târgu-Neamț.

Andi Moisescu a fost juratul care a apăsat butonul de Golden Buzz, fără a sta prea mult pe gânduri. „A venit momentul votului și o să îl rezolv eu rapid!”, a spus acesta înainte de a apăsa butonul, făcând-o pe Bianca Mihalcea să izbucnească în lacrimi de fericire.

sursa foto: captură TV

FELICITĂRI, BIANCA MIHALCEA!

VIDEO cu momentul aici- CLICK

sursa: ziartarguneamt.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate