Gigi Becali a fost transferat la penitenciarul Poarta Alba

0

jiji

Gigi Becali si-a cerut transferul dupa ce a fost sanctionat de conducerea inchisorii Jilava, pentru ca a folosit cartela unui detinut pentru a da un telefon. Cei 19 colegi de celula nu sunt insa orice fel de detinuti: sta alaturi de primari, avocati si fosti politisti.

Nici la Penitenciarul Poarta Alba, nu va avea insa viata usoara. Seful inchisorii il percepe pe Becali ca pe un smecher.

„Exista si posibilitatea gratierii, amnistia colectiva, in baza unei legi, dar niciodata nu se va recurge la aceste variante, pentru ca mereu va exista un Becali, un smecher”, declara intr-o publicatie locala comandantul Gelu Dinca, seful penitenciarului Poarta Alba.

De-a lungul timpului, multi infractori celebri au trecut pragul penitenciarului Poarta Alba. Geani Deliorga, care a speriat o tara intreaga dupa ce i-a ucis cu sange rece pe socrii celui mai bun prieten, a stat inchis acolo un an.

Sergiu Bahaian, inchis pentru asasinatele in stil mafiot pe care le-a comandat, dar si ucigasii Larei Saban, au stat o perioada la Poarta Alba.

Localitatea Valu lui Traian, acolo unde va ramane inchis Gigi Becali, este celebra deoarece in zona sunt foarte multi musulmani si multe turme. Cu putin noroc, Becali ar putea ajunge sa munceasca la oi.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate