Giga TV data in judecata pentru datorii neachitate

3

Astazi am primit la redactie un comunicat de presa ce anunta darea in judecata a Giga TV :
„Va anunt ca astazi am dat in judecata firma care detine Televiziunea Giga Tv, Sonic Media din Piatra Neamt, patronata de facto de catre domnul Gheorghe Stefan, supranumit Pinalti.
Am luat aceasta decizie in urma nerespectarii platilor contractuale.
Managementul Giga Tv mi.a propus in luna ianuarie 2012, sa realizez emisiunea „Interviurile GigaTV”. In calitate de jurnalist intervievator si fondator al televiziunii online EvoTv.ro, unde imi desfasor activitatea jurnalistica, managementul mi.a propus sa livrez interviurile cu mari personalitati ale vietii publice romanesti la acelasi standard jurnalistic ca la televiziunea mea online, Evo TV.ro.
Am stabilit realizarea productiei tv sub contract intre firma mea Sergiu Sora Television Srl care detine EvoTv.ro si firma Sonic Media Srl care detine Giga Tv.
Ca urmare a nerespectarii platii contractuale, am decis sa actionez in instanta, ca un semnal necesar asupra conditiei bunului mers a relatiei patronat de presa si jurnalisti/ furnizori profesionisti de continut jurnalistic de calitate.
Timp de 20 de zile am comunicat personal patronatului si managementului actual deschiderea mea de a rezolva toate aspectele lucrative! Inclusiv decizia perfect legala de a deschide actiune in instanta.
Un motiv personal este urmatorul: Nu depind de nici un patron de presa din Romania. Nici financiar, nici profesional. Mai mult, echipa dlui Pinalti mi.a propus colaborarea, iar eu am solicitat doar doua lucruri: sa nu se intervina editorial si doi sa fie respectata data platilor pentru ca am responsabilitatea oamenilor din echipa mea. Mi s.a spus asa:”Domnul Pinalti este om de caracter!”

Cu drag,
Sergiu Mihalcea.

Domnul Mihalcea a declarat pentru www.ziarpiatraneamt.ro ca suma pe care o reclama ca neplatita este de 9.966 RON si cel mai tare l-a deranjat faptul ca datornicul nu a dat nici un semn ca ar vrea sa achite aceasta suma .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. nationalistu` spune

  Nu mai „ride” gogule.Ca „rizi” degeaba.Daca „rizi de unul singur” si e nasol,cheama-l pe dismerdatu ca sa „rideti” impreuna.Daca nu aveti de ce „ride” „rideti” de ce va aduceti aminte.Ce somitate esti tu in media ca sa stii ca nu exista jurnalisti intervievatori? Sau crezi poate ca nu e corect scris? Fa-ne sa intelegem de ce „rizi”in halatul asta. Admin-ule!!! Alooo! Uita-te cum incepe asta comentariul. Pentru un cuvant ca ala mi-ai fi sters tot comentariul. Sa-mi xxx una daca nu.

 2. gogu spune

  sa-mi fut una.”jurnalist intervievator”…rid de unul singur de juma’ de ora.”jurnalist intervievator”…nu sint fan gigatv,sa-si plateasca datoria daca o are.dar specia asta de „jurnalist intervievator” e aparuta de mult,esti singurul exempar din acest regn?

 3. marius spune

  Pacat d-le mihalcea,munca d-vs trebuie cu siguranta platita ,dar,cand v-ati bagat in bazinul cu rechini ce ati sperat?
  Si apoi ca om de presa chiar nu stiati nimic despre pinalti?
  A contat mai mult promisiunea pecuniara?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate