Ghid de reîntoarcere pentru românii din Diaspora

2

Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relația cu Românii   de   Pretutindeni   a   elaborat   Ghidul   de   reîntoarcere   destinat cetățenilor români care decid să revină în țară.

În acest ghid veți găsi informații privind reînnoirea actelor de identitate și de călătorie, înmatricularea autoturismelor, repatrierea bunurilor, informații despre drepturile la pensie și la asigurările medicale, precum și despre echivalarea și continuarea studiilor.

Acest ghid a fost elaborat de Ministerul Afacerilor Externe – Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, pornind de la informațiile oferite de Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Sănătăţii și a instituţiilor de specialitate din subordine. Ghidul are un caracter informativ și nu se substituie informaţiilor furnizate de ministerele de resort.

Ghidul îl puteți găsi aici: ghid-de-reintoarcere-romanii-din-diaspora

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dirin spune

    E liberă lumea sa plece si sa revină !
    Dar e mai greu cu revenitul fiindcă suntem ff mândri când vii cu coada între picioare !

  2. jan valjan spune

    un ghid de a pleca afara nu aveti?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate