Ghid de cumpărare al ceasului perfect: Analog, digital sau smart?

0

Atunci când vă gândiți la accesorii timeless, ce vă vine prima oară în minte? Ceasul, nu-i așa? Dacă vă numărați printre pasionații de modă, atunci probabil știți deja cât de importante sunt accesoriile în completarea unei ținute. În special cele folositoare, care indică ora și data. Ce poate fi mai util decât un astfel de mini partener care să vă indice timpul și să semnaleze alarmele, ori de câte ori aveți nevoie? Dacă vă doriți să achiziționați un astfel de accesoriu, însă nu știți ce model vi s-ar potrivi, stați fără griji. În rândurile ce urmează ne dorim să vă ajutăm pe această cale prin a vă vorbi despre ceasurile analog, digital și smart. Veți afla cu ce caracteristici vine fiecare și cum să îl asortați în funcție de stilul dumneavoastră de îmbrăcăminte. Iar așa, la final, cu siguranță veți știi ce decizie să faceți. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Aceste accesorii, datorită funcțiilor multiple de care dispun, dar și de utilitatea pe care o oferă, au ajuns să fie atât de îndrăgite încât pot fi considerate adevărate bijuterii. De la modul în care sunt lucrate până la stilul curelei, aceste aparate folositoare pot fi un partener de nădejde în viața noastră de zi cu zi. Dacă dispuneți de un ceas, nu veți mai fi nevoit să priviți telefonul de fiecare dată când veți vrea să vedeți ora. Doar veți ridica ușor încheietura și veți afla ce aveți nevoie. De ce să mai stați să deblocați telefonul și să riscați să fiți distras din treaba dumneavoastră, când vă puteți folosi de avantajele acestui aparat în schimb? Pe lângă asta, el vă mai oferă și un plus de stil în ținutele dumneavoastră. Acest aparat acționează drept accesoriu, după cum vă spuneam mai devreme, și se asortează oricărui tip de eveniment. Mergeți la birou sau la facultate? Sunteți în drumeție pe munte sau poate în oraș, cu partenerul? Indiferent de ocazie, un astfel de aparat de măsurare a timpului vă va fi de folos, negreșit. În continuare ne vom concentra pe fiecare model în parte, după cum v-am promis. Ce ne dorim este să vă ajutăm să alegeți modelul perfect pentru dumneavoastră, în funcție și de nevoile pe care le aveți. Așa că, haideți să aflați ce tip de ceas vi se potrivește.

Începem cu cel mai des întâlnit și popular model de pe piață și anume, ceasul analog. Acest model este și cel mai vechi, datând încă din anii 1800. El se remarcă prin prezența limbilor ce indică ora și minutele, la un interval de câte 5 minute. Ce poate el să vă ofere este un aspect elegant și classy, cu efect business. Un astfel de accesoriu, dacă este bine lucrat, poate acționa drept piesă principală a unei ținute și astfel, să vă scoată în evidență ori de câte ori are ocazia. El vine cu curele din materiale precum piele sau metal. Un alt avantaj îl reprezintă și faptul că puteți seta o alarmă. Dacă aveți nevoie să vă treziți devreme și vreți să vă asigurați că nu amânați de prea multe ori acest lucru, încercați să vă setați o alarmă și pe ceasul de la mână. Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și să vă folosiți de rotițele din lateral pentru potrivirea orei și minutelor. Și așa, vă asigurați că vă treziți, orice ar fi. Un astfel de accesoriu, deși în model clasic și cu funcții ușor limitate, vă va oferi un plus de personalitate ținutelor și vă va ajuta să vă plănuiți ziua până la cel mai mic detaliu.

Trecem la următorul model și ne întâlnim cu cel digital. Cel mai popular este ceasul Casio, ce vine într-o mulțime de modele și culori. Majoritatea aparatelor digitale arată ora, minutele și secunde în cifre ușor de înțeles. De cele mai multe ori, puteți observa și data afișată pe ecran. Util, nu? Totodată, dispuneți și de o varietate mai largă de curele. Puteți alege între materiale precum silicon, piele sau metal. În funcție de preferințe, aflați că și acest accesoriu vă poate înfrumuseța îmbrăcămintea. Câteva funcții în plus de care dispune acesta, spre deosebire de modelul precedent, sunt: setarea mai multor alarme și semnalul sonor la ore fixe. Un astfel de accesoriu modern și versatil cu siguranță vă va face viața mai ușoară.

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la smartwatch. Acesta este al treilea model despre care vă vom vorbi astăzi. Ceasul smart, după cum bine știți, este cel mai modern și nou apărut model de pe piață. El se poate conecta cu ușurință la telefoanele inteligente și reușește să măsoare timpul, activitatea fizică și starea dumneavoastră de sănătate, fără prea mult efort. Pe lângă afișajul digital pe ecran touch și clasica setare de alarme, un astfel de accesoriu vă mai ajută și cu afișarea notificărilor, reminder-urilor sau a apelurilor pierdute. Puteți chiar și să schimbați melodiile pe care le ascultați la căști sau să vă personalizați home screen-ul. Este un partener de minune în viața de zi cu zi. Puteți alege între curele moderne precum cele metalice sau de piele și să îl asortați la cele mai cool ținute de sezon. Decizia finală rămâne la latitudinea dumneavoastră, însă, pentru noi, s-ar putea ca acesta să fie câștigătorul.

Acestea fiind spuse, ne apropiem de încheiere și sperăm că v-am fost de ajutor. Tot ce vă rămâne de făcut este să gândiți atent decizia și să achiziționați un model care vă va fi pe plac, indiferent de opiniile din jur. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate