Ghid Bonus Pariuri: Acestea sunt tipurile de bonusuri oferite de agențiile licențiate

0

Agențiile de pariuri sportive online licențiate în România au, în general, oferte sportive și de pariere bogate și variate. Pariorii din țara noastră au de unde alege atunci când vor să își deschidă cont. Ba chiar este destul de dificil de ales. În acest context, unul dintre criteriile de departajare între operatori poate fi reprezentat și de bonusurile acordate clienților noi sau vechi.

Pentru a alege în cunoștință de cauză, îți prezint în continuare un mic ghid al acestor avantaje oferite de casele de pariuri online pentru a retrage și pentru a fideliza jucătorii.

  • Bonusuri de bun venit

Într-o ordine logică, vorbim în primul rând despre oferta de care beneficiezi imediat cum îți deschizi cont. Aproape toți operatorii îi întâmpină pe clienții noi cu astfel de bonusuri, constând, în general, în fonduri echivalente cu un procent din prima depunere. Aceste fonduri suplimentare pot fi transformate în bani reali după îndeplinirea cerințelor de rulaj. Am găsit pe PariuriX, site-ul comunității pariorilor online din România, o listă cu operatorii care au cele mai generoase oferte de acest.

Alteori, recompensa pentru deschiderea unui cont este acordarea unui pariu fără risc de o anumită valoare. De exemplu, dacă oferta prevede acordarea unui pariu fără risc de 200 de lei, iar clientul plasează un prim pariu cu miza de 200 de lei, miza e rambursată în cazul în care pariul e necâștigător.

  • Bonusuri pentru realimentarea contului

Există oferte ocazionale pentru clienții vechi (oferte de fidelizare), prin care se acordă fonduri suplimentare în valoare cu un procent din suma cu care aceștia au realimentat contul.

  • Bonus pentru recomandarea unui prieten

O strategie obișnuită de marketing este acordarea unei bonificații celor care își conving un prieten să își deschidă cont la agenția de pariuri sportive online. Concret, clientul deja existent primește un link pe care îl transmite amicilor, iar bonusul este dat pentru fiecare nou client înscris prin intermediul link-ului respectiv. La rândul său, prietenul beneficiază de bonusul de bun venit.

  • Bonusuri fără depozit

Sunt acordate ocazional, pentru fidelizarea clienților. Ele sunt de mai multe feluri:

Freebet – în cazul în care pariul este câștigător, jucătorul primește în cont doar profitul (câștig – miză). De exemplu, primești un Freebet de 100 de lei. Dacă îl plasezi pe cotă de 1.80, îți intră în cont 80 de lei.

Full Bet – în cazul în care pariul este câștigător, jucătorul primește în cont tot câștigul. De exemplu, primești un Freebet de 100 de lei. Dacă îl plasezi pe cotă de 1.80, îți intră în cont 180 de lei.

Pariu fără risc – am explicat mai sus, la „bonusuri de bun venit”.

  • Bonus pentru primul pariu mobil

Operatorii încurajează parierea de pe dispozitivele mobile (telefon, tabletă), astfel că unii dintre ei oferă o recompensă pentru primul pariu plasat pe un asemenea dispozitiv. De regulă, bonusul ia forma unui Freebet sau a unui pariu fără risc.

  • Bonus pentru pariurile live

Nu sunt foarte frecvente, dar există. De exemplu, unul dintre operatorii de top alege un meci transmis pe platforma de video streaming live pe care îl declară „meciul săptămânii”. Primul pariu live plasat pe respectivul eveniment sportiv beneficiază de creștere profitului cu 25%. Dacă pariezi 100 de lei pe cotă 2.00 și câștigi pariul, primești 200 de lei (câștigul normal), plus 50 de lei.

  • Bonus pentru bilete multiple

Cele mai multe dintre agențiile de pariuri online oferă extra câștig pentru biletele cu mai multe selecții. Procentul cu care este multiplicat câștigul crește de la trei selecții în sus. Sunt cazuri în care jucătorul primește și un extra câștig de 200% pentru un bilet cu 20 de selecții. Asemenea bilete au șanse mici să fie câștigătoare, dar dai lovitura în cazul în care nimerești toate meciurile.

  • Bonus de tip ramburs

În lista de oferte există și unele „clasice”, care funcționează ca un fel de asigurare împotriva unor situații care determină pierderea pariului. Unii operatori returnează miza în cazul în care meciul se termină cu o remiză albă (0-0). Altele îți dau banii înapoi dacă un gol marcat după minutul 90 transformă în pierzător un bilet care în acel minut are câștigător etc.

  • Cote mărite

Un tip de bonusuri sunt și cotele mărite. De exemplu, dacă îți deschizi cont la casa de pariuri online care derulează această ofertă, poți să plasezi un prim pariu pe victoria lui FC Barcelona contra lui Leganes la o cotă de 40.00, deși cota reală pentru succesul catalanilor este în jur de 1.20.

E important să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărei oferte. Nerespectarea lor poate duce la pierderea bonusului și a eventualelor câștiguri obținute prin parierea fondurilor suplimentare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate