Gheorghe Vasiloiu … pa pa de la Prefectura

5

Consilierul Judetean PDL Gheorghe Vasiloiu a primit liber de zbor de la Prefectura. Din partea ziarpiatraneamt.ro – zbor placut domnule Vasiloiu si atentie la aterizare, ca esti protagonist intr-un dosar penal de la Troleibuzul.
Consideram ca e putin fortata decolarea lui Vasiloiu in conditiile in care nimeni nu zice nimic de Andrei Ignat, adica legea nu e pentru toti, dar cu mult subiectivism nu plangem de dorul PDL-istului pentru ca nu putem uita cum radea  cu aroganta domnul Vasiloiu si facea pe interesantul cand numara voturi la CJN.
Ia mai fa odata asa domnule Vasiloiu … ia sa vedem, iti mai iese ?

Ordin incetare mandat_Page_1Ordin incetare mandat_Page_2

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Adi spune

  Am auzit ca decizia prefectului are de fapt o motivatie ascunsa, parsiva. Se doreste ca taman in perioada cat locul de consilier al lui Vasiloiu ramane liber sa opozantii lui Tarate nu mai pot constitui majoritatea necesara pt votarea bugetului. Prin urmare se pare ca prefectul face jocurile lui Tarate care vrea sa aiba la mana primarii PSD si acestia sa faca sluj in fata lui ca sa primeasca banii ce li se cuvin din buget.

 2. popa gheorghe adrian spune

  @anapasasu
  Eu cred ca mai degraba PINALTY asteapta ordinul Cerului!

 3. janel iosub spune

  Am vazut zilele acestea un raspuns remis de prefect si sub-prefect, de iti sta mintea in loc! Acum nu stiu daca institutia prefectului este pt. unii muma, iar pt. altii ciuma! Cum l-a ars pe Vasiloiu, putea cel putin sa mai prajeasca vreo cativa smecherasi! Uite Robert, ca pt raspunsul acela „distinsul” nostru prefect va plati cu functia in cel mai scurt timp! Si timpul imi va da dreptate ai sa vezi.

 4. ANAPASASU spune

  LA PRIMARIA PIATRA-NEAMT SIMIONICA DOARME SI ASTEAPTA ,ORDINUL,

  1. cineva spune

   Daca munceste cineva la Primaria Piatra Neamt, aia este Aurelia Simionica. Mai documenteaza-te inainte de a face afirmatii total gratuite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate