Gheorghe Stefan si-a eutanasiat politic cel mai loial consilier de companie

4

In urma cu ceva timp, reprezentantul ziarpiatraneamt.ro a fost „certat” ca suntem o publicatie ostila lui Gheorghe Stefan. Pentru a raspunde cu aceeasi aroganta ca cea care caracterizeaza puterea, am transmis ca suntem dispusi sa nu publicam articole negative la adresa primarului pe perioada campaniei electorale cu conditia ca domnul consilier local Andrei Baciu sa nu se regaseasca pe listele de la consiliul local sau judetean.
Desigur, aceasta cerere a fost facuta in ideea ca niciodata Pinalti nu se va lepada de omul care l-a slujit cu incredere si care s-a sacrificat semnand toate nebuniile pe la Perla Invest si nu numai, omul care a stat de-a dreapta primarului, chiar si fizic vorbind, deoarece si amplasarea scaunului sau in sala de consiliul local era tot langa domnul primar. In completarea cererii noastre aberante au venit si „apostrofarile apropiatilor PDL” care au sustinut la unison ca nu se poate intampla asa ceva si ca emanam pretentii care stim ca nu vor avea niciodata corespondent in realitate.
Iata ca lista de consilieri locali din partea APEL a fost depusa si, coincidenta sau nu, Baciu Andrei nu se mai afla pe nici un loc, pe nici o lista. Nu putem spune decat ca ne bucura aceasta decizie luata de Pinalti pentru ca domnul Baciu era mult prea inteligent si valoros pentru a se consuma in CL, dar ne sperie cat de usor se debaraseaza de un om care si-a sacrificat absolut totul pentru a-l sluji, iar aceasta eutanasie politica spune totul despre caracterul lui Gheorghe Stefan care, cand e vorba de propriul interes, uita de toti cei care l-au ajutat. Si cand te gandesti cate si-a asumat Andrei Baciu numai ca sa ii fie bine si caldut lui Pinalti si cat i-a mai luat aparare Baciu lui don’ primar si cat l-a mai pupat in….. Vai de cei care mai cred in cuvantul edilului!
Imediat cum va incepe campania electorala, ziarpiatraneamt.ro nu va mai edita articole negative la adresa lui Gheorghe Stefan. Coincidenta sau nu, cererea noastra a fost indeplinita 100%.
Asteptam cu mult interes ca dupa campanie sa vedem cine isi va asuma din punct de vedere penal toate smecheriile care s-au facut in Piatra Neamt pentru ca, desi vorba spune ca „semnezi ca primarul”, in cazul nostru Gheorghe Stefan a stiut exact ce face si nu a semnat aproape nimic.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. ciprian spune

  o sa vezi ca in piatra neamt consiliul va fi majoritar pdl iar stefan primar.numirile le va face el cu votul majoritatii din consiliu.

 2. ciprian spune

  ce rost mai avea sa-i puna pe listele de consilieri pe baciu,tudorancea sau boiangiu daca cei trei au promise posturile de directori de societati ale punicipalitatii?doar ca sa renunte dupa aia la fel cum au facut si pana acum?nu va mai umflati in pene ca din pricina voastra s-a facut asta.mai informati-va si voi despre situatiile de incompatibilitate.

  ADMIN : Cat de nebun trebuie sa fii sa crezi ca in situatie unei guvernari USL si cu consiliu predominant USL mai numeste Pinalti pe cineva pe undeva ?

 3. x spune

  Nu ne-ati spus daca Jenel Iosup si-a depus candidatura asa cum promisese,cu asa consilieri chiar e nevoie de el sa-i trezeasca si sa-i tina in priza

 4. x spune

  A renuntat a mai trece pe liste si pe Tudorancea,Boiangiu,a trecut in schimb dezertorii din usl ca prof Dumitreasa,Iacoban care se voia lider la PSD,Dumitrascu etcunii dintre ei demni de a-si plimba nepotii,nu lipseste Ion Barbu care in timp ce fiul sau Mugurel scotoceste prin containerele din zona pietei centrale pentru a minca si doarme pe unde poate mosul la cei 85 de ani ai sai este mare amator de prospatura,plateste 500 ron ora(legea p–- nu se schimba cit mai este deget ,nas si limba)Avind mare nevoie de bani este racordat la mai multe surse:presedinte de asociatie de proprieteri,vicepresedinte la uniunea asociatiilor de proprietari,in consiliul de administratie la Salubritas,presedinte al consiliului de administratie la troleibuzul etc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate