Gheorghe Ştefan se agaţă de proiecte care nu vor mai fi finanţate?

1

Ideea proiectului cu ferma solară este bună în principiu, dar nu vă putem spune prea multe despre mersul proiectului “Realizarea unei noi capacităţi de producere a energiei electrice prin valorificarea resursei de energie regenerabilă solară cu o putere instalată de 2,9946 MW în municipiul Piatra Neamţ, strada Horia şi racordarea la sistemul energetic naţional”.
Înţelegem că a avut loc o conferinţă de presă pe această temă, dar, ca de obicei, publicaţia noastră nu a fost invitată la această conferinţă de presă probabil pentru că întrebările noastre i-ar fi deranjat prea tare pe domnul Colonel şi staff-ul său.
În schimb, puteţi vedea ce spune oficiosul Ziarul Ceahlăul... click aici
Pe partea cealaltă, oamenii bine informaţi, cum este cazul domnului deputat Iulian Iancu, zic ca domnul Gheorghe Ştefan poate să îşi mute gândul de la acest proiect.

Adevarul este că, la această oră, Primăria Piatra-Neamţ nu a primit niciun leu pentru acest proiect.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. dismerdatu spune

    buna ziua !
    Este bine ca se inchid rubinetele si dl. Stefan nu mai poate manevra sume uriase de bani !
    Probabil miine poimine va pune la mezat posturile de televiziune a carui patron dumnealui este , cit si alte importante bunuri private cei apartin domniei sale.
    Apoi…se va desumfla precum un balon spart ….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate