Gheorghe Ștefan rămâne în arest pentru că nu vrea să toarne

3

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au amânat judecarea mutării lui Gheorghe Ștefan în arest la domiciliu, pentru 15 aprilie. Cererea de a înlocui arestul preventiv cu arest la domiciliu a fost contestată de procurorii DNA.gheorghe-stefan
Probabil, dacă ar fi turnat și el ca toți ceilalți inculpați din dosar, ar fi petrecut Paștele acasă, dar așa, se pare că edilul de Piatra Neamț refuză să ”colaboreze” .
Este clar că Gheorghe Ștefan are partea lui de vină în acest dosar dar faptul că doar el este în arest dintre zecile de inculpați și sutele de complici este dovada clară că legea care dă dreptul unui inculpat să nu declare nimic e încălcată de cei de la DNA care au ajuns să oblige inculpații prin presiuni psihologice să declare lucruri și mai ales să își toarne complicii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. popa gheorghe adrian spune

    Cum va permiteti sa o faceti mediocra pe d-na Adiaconitei Felicia? Ca domnia sa il reprezinta pe Pinalty, ba chiar a dat si interviu in sensul acesta, in cauza penala…o cunoasteti?

  2. xx spune

    Daca nu „cinta” mai convingator termenul poate fi real

  3. Mos Craciun spune

    Gresit. Termenul de judecata din vinerea mare s-a amanat pentru ca judecatorii din complet s au abtinut, (art.43 alin.2 Cpc) ei mai facand parte din alte complete ce l-au judecat pe Stefan. Pentru a desemna un alt complet este nevoie de alt termen si calculatorul a gasit data de 15 04.2015. Daca gasea data de 15.04.2025 ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate