Gheorghe Stefan are sifonierul sau la DNA ?

6

Dupa cum stim cu totii , DNA are in dotare si ceva maculatura legata de domnul Gheorghe Stefan pe care o tine intr-un sifonier destinat probabil prescrierii . De aceeasi parere este si PARLAMENTUL ROMANIEI – CAMERA DEPUTATILOR in Raportul de activitate al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din 2011 unde spune clar ca „dintre cele mai elocvente în sensul gravităţii situaţiilor prezentate şi a atitudinii unor autorităţi judecătoreşti în soluţionarea lor, prezentăm memoriul înregistrat cu nr.15770, din 5.05.2011, prin care Societatea Comercială “TRANZITOUR” – S.A. Piatra-Neamţ se referă la o plângere penală înregistrată la Direcţia Naţională Anticorupţie, având ca obiect numeroase abuzuri cu caracter infracţional la care este supusă petiţionara din partea primarului municipiului Piatra-Neamţ, domnul Gheorghe Ştefan, iar dintre acestea menţionăm refuzul punerii în executare a unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile şi alte fapte a căror soluţionare intră în sfera de competenţă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Lucrarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Serviciului teritorial al DNA Bacău. Din răspunsurile primite de la aceste instituţii, rezultă că faptele de care este acuzat primarul municipiului Piatra-Neamţ nu au fost soluţionate. Din acest motiv, apreciem că putem suspiciona autorităţile judecătoreşti de tergiversare nejustificată a soluţionării acestui caz.”

Pentru ca soarta a facut ca sa avem un parlamentar nemtean in aceasta comisie , ne-am permis sa ne aducem aminte de cum stau dosarele unora ascunse prin sertarele DNA si am intrebat de modul in care a fost solutionata constatarea comisiei de la Parlamentul Romaniei pe domnul Catalin Dragusanu , membru al acestei comisii .

Desigur ca daca organele de cercetare a statului aveau in sertar un dosar legat de furtul unei gaini sau de orice alt nimic , suspectul era rezolvat pana acum de o mie de ori dar din pacate traim in Romania si unii sunt uitati chiar daca sunt suspecti de numeroase abuzuri cu caracter infracţional , refuzul punerii în executare a unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile şi alte fapte .

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. bogdan spune

  E un stat mafiot.

  Trancanim si comentam degeaba.

  Nu se va schimba nimic.Asa am fost in toata istoria noastra,o natie fara caracter,lasi si tradatori.Daca nu ne schimbam cu totii nu se va schimba NIMIC.

  Cit despre DNA,SRI,POLITIE,etc..criteriile principale de selectie si promovare sunt:lipsa carcaterului,a curajului,servilismul si slugarnicia.

  Te uiti la fetele lor si e suficient.

 2. popa gheorghe adrian spune

  SI O SA RAMANA LA DNA PANA VOR DIAPAREA BARONII LOCALI SI PROCURORII-JUDECATORII MAFIOTI

  1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

   Adica niciodata.

 3. de astazi coroi spune

  un deputat penibil intr-o comisie penibila dragusanu este un tanar fara vlaga si nu are decat interese personale ce comisie ce dna daca tatucul lui onorific si finantatorul pc pute da abuzuri si infractiuni.ce demnitate sa aiba acest tanar si sa ceara relatii despre dna bacau stefan?TOTUL ESTE O PARODIE PRIVIND LUPTA ANTICORUPTIE.ADICA FINUL DE LA DNA SI CUMATRU DE LA POLITIE SA SE OCUPE DE STEFAN OAMENI BUNI CHIAR ASA DEPROSTI NE CREDETI.????

  1. popa gheorghe adrian spune

   de ce nu spuneti cine e finul si cumatrul? Huimulescu si Carbunariu? sa stie si cei care citesc, nu de alta. Toti vorbesc de fini, rude, nepoti da nu dau nume. Astia sunt?

 4. cititor ziar de piatra neamt spune

  Avem o zicala „CORB la CORB …..” – toti au aceeasi doctrina LACOMIA .
  Eu le transmit pe aceasta cale ” SA UMBLATI CA BANUL PUBLIC PE CARE IL JEFITI si sa aveti PARTE DE SARPARAIA din JUSTITIE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate