Gestul nobil al polițiștilor locali din Piatra-Neamț – Mobilizare pentru Narcisa, fetița din garsoniera făcută scrum – FOTO

0

Luna trecută pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră din municipiul Piatra-Neamț, pe strada Nicolae Iorga (Click aici pentru articol).

Situația a fost cu atât mai dramatică cu cât în urma acestui nefericit incident, Narcisa, o minune de fetiță de 6 anișori, mama și bunica ei au rămas fără nimic. Nu au avut nicio posibilitate de a-și renova garsoniera, trăind din alocație de stat, alocație complementară și un ajutor social.

Cea mai mare dorință a fetiței a fost să aibă din nou hăinuțe, jucării și să nu mai fie atât de urât în căsuța ei. Un apel pentru a ajuta această familie a fost lansat și de Carmen Suciu, reprezentanta Asociației „Născută Înger” (Articolul aici).

Iată că astăzi au venit în ajutorul ei și polițiștii locali din Piatra-Neamț care nu au rămas indiferenți în fața tragediei petrecute:

Narcisa, fetița de 6 ani, crescută doar de mamă și bunică, a cărei locuință din cartierul Dărmănești a fost mistuită de flăcări la începutul lunii august, are din nou un motiv de bucurie. Polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț s-au mobilizat și au reușit, luni, 31 august 2020, să-i readucă zâmbetul pe buze micuței care urmează să înceapă grupa zero. Au donat și au strâns rechizite, hăinuțe, jucării și o sumă de bani, toate pentru ca Narcisa să poată face primii pași spre școală, asemenea unui copil căruia nu-i lipsește nimic. Colectivul Poliției Locale Piatra Neamț îți urează mult succes în noul an școlar, Narcisa!

Felicitări Poliției Locale pentru gestul nobil iar ție, copil frumos, îți dorim din tot sufletul o viață lipsită de greutăți, așa cum merită fiecare copilaș. Mult succes și din partea noastră în noua aventură numită grupa zero!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate