George Lazar – Prefect Neamt

2

George Lazar, noul prefect de Neamt a sustinut o conferinta de presa la care nu am prea avut ce intrebari sa punem deoarece a clarificat domnia sa cam tot ce era de clarificat .
Cu siguranta vom vedea in curand foarte multe atacuri la adresa domnului prefect de Neamt , Lazar George, deoarece face parte dintr-o generatie tanara care nu prea accepta linguseli libidinoase cu nimeni si este genul de persoana care stie sa foloseasca in avantajul sau informatiile statistice din mediul social inconjurator .
Asteptam sa vedem ce va face reprezentantul noii generatii de politicieni nemteni, ca pe cei vechi i-am vazut cu totii…..

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Cetateanul nedumerit spune

    Nenea Robert, ce te-ai inmuiat bre asa? Ai zice ca-ti da noul prefect leafa de cat il perii. Unde s-au dus spiritul critic cu care ne-ai obisnuit?

    ADMIN : Pai ce ar fi de criticat ?

  2. Tavy spune

    Nu accepta linguseli libidinoase??::))) A, da, el le ofera lui Urasarescu! Ba , ziaristule, te vinzi pe 3 lei la unul care i-a fost avocat lui Tzatza si acuma s-o ajuns mare prefect !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate