Gatsby ramane in continuare deschis

2

Desi au inceput pregatirile pentru renovarea Teatrului Tineretului, nu va lasati dusi in eroare de schele si ingradirea cu panouri.  Barul Gatsby functioneaza in continuare in acelasi program.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. gyovy spune

  Bine mai baieti! Ostenitilor.Faceti o galagie de parca sunteti ceata lui Pitigoi.Daca tot te-ai ostenit sa-mi raspunzi,fa bine si fii mai atent cum te exprimi in limba asta.Asta pe care o vorbm noi pe meleagurile astea greu incercate.

 2. GYOVY spune

  Sa vezi cum ma cenzureaza astia acum.Va rog frumos! Stiu ca este pentru a doua oara cand va rog.Nu ma cenzurati.Nu fiti deontologi rai.Va rog! Cand ai ditamai publicitatea pentru barul ala,cum poate fi catalogat articolul asta? Publicitate mas…Va rog eu frumos sa nu cenzurati! Bine. Gata.Nu mai zic.Publicitate mascata.Au! Uite c-am scapat-o.Scuze.”Noi nu avem pe nimeni in spate,nu suntem afiliati si nici subordonati”(am citat din memorie).A naibii treaba si cu industria asta a publicitatii.

  ADMIN :
  In acest ziar se publica banere, se promoveaza evenimente , baruri, localuri , cazari si toate aceste lucruri se fac pe bani da . Te bucuri parca ai fi descoperit apa calda . Nu se ascunde nimeni de nimeni , exista oferte de publicitate exista contracte , etc . Nu e nici o publicitate mascata e directa si clara ca lumina zilei .
  Clientii de publicitate cumpara o publicitate, nu pot cumpara cu cativa lei onoarea si impartialitatea noastra si nici nu ar fi economic sa nu fim partiali in articole si sa fim subordonati. Daca am fi subordonati nimeni nu ar mai citi ce scriem noi si implicit nimeni nu ar mai da reclama in ziarul nostru .
  Poate nu ai observat cat de frumos promovam activitatea politiei nemtene sau a primariei dar asta nu inseamna ca nu ne luam de ei de fiecare data cand gresesc . Cam asta inseamna impartialitate .
  Si chiar faptul ca te lasam pe tine sa spui orice si ca ne ostenim sa iti raspundem , asta inseamna o publicatie deschisa si interactiva . Ne era mult mai simplu sa stergem comentul tau dar uite ca ne pasa ce spui tu si chiar daca este contra noastra noi existam ca tu sa poti spune liber ce gandesti .
  Si era sa uit . Acesta nu este un articol publicitar ci un articol prin care anuntam ca un local din Piatra Neamt nu s-a inchis asa cum umblau zvonurile. Acest articol nu este platit de nimeni . Articolele publicitare au la sfarsit specificatie de Art.pub vezi exemplu http://ziarpiatraneamt.ro/incalzitoare-cu-gaz-gpl/ si mai gasesti zeci de astfel de exemple …spor la cautat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate