Gata! S-a împărțit între partide cașcavalul de la societățile primăriei Piatra-Neamț

2

Pentru cei care au crezut vreo secundă că PNL și USR nu își vor da mâna pentru a se înfrupta din banii publici de la Piatra-Neamț, a venit momentul să se trezească.

La ora actuală, firmele primăriei sunt deja împărțite. Urban, Publiserv și Locativ vor fi ale PNL, iar Parking și Salubritas ale PMP. USR-ul, ca să închidă ochii la ce se face la Piatra-Neamț, a primit la schimb susținere politică pentru a-și numi viceprimari în mai multe comune din Neamț. Adică USR a renunțat la funcția de viceprimar la Piatra-Neamț pentru alte avantaje.

Singurul care nu s-a băgat în combinațiile cu cașcavalul este Harbuz de la Pro România care va fi viceprimar și care spre deosebire de ceilalți are un plan cu bătaie lungă, are niște proiecte prin care vrea să își atingă niște scopuri politice și pentru asta țintește mai departe decât restul care sunt, cum se spune la noi, ”cu foamea-n glandă”.

Al doilea viceprimar va fi Sauciuc de la PMP care a lăsat deja moștenire postul de director de la Salubritas unei alte persoane ce a fost deja instalată ca director că doar nu credea cineva ce spuneau USR și PNL în campanie legat de ocuparea funcțiilor publice pe merit. Funcțiile se dau în continuare și mai pe față ca niciodată, pe criterii strict politice.

Toate aceste combinații politice făcute în scopul de a ajunge la cașcaval se vor înfăptui după alegeri ca să nu își dea seama chiar toată lumea că de fapt acesta a fost planul PNL-USR și nu cel cu făcut administrație cu persoane competente, fără numiri politice și fără sifonări de bani. Momentan s-a bătut palma și s-au făcut pregătirile.

Cel mai urât plan pe care îl au politicienii noștri de dreapta, proaspăt ajunși la butoane, este cel legat de piețele din Piatra-Neamț. Când veți vedea pe cine vor readuce să se ocupe de piață o să vi se ridice părul în cap.

Tu, ca alegător, trebuie să te întrebi de ce, dacă în alte orașe s-au ales viceprimarii și s-a împărțit cașcavalul, la Piatra Neamț se amână lucrurile până după alegeri ?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Stroi ion spune

    Cum, necum, PNL și Iohanis, fac ce vor, le reușesc toate acțiunile, nu știm dacă e pe bune, nu știm dacă românii chiar doresc asemenea guvernare, sau de la voință poporului la STS,nu se știe precis care este adevărul, anul asta au reușit în teritoriu, ce au reușit în 2019 la centru și încet încet pun stăpânire pe întreaga țară, așa zisă dreapta unită. Trist este că totul se face împotriva poporului român, împotriva credinței, învățământului, sănătății populației și parcă nimănui nu-i pasă. Ne va costa scump ambițiile și prostiile făcute chiar de noi.

  2. Ilie Maria spune

    Asteapta alegerile in speranta ca parlamentul sa fie la bunul lor plac si sa puna pumnul in gura oricui ar avea curajul sa si bage nasul in treburile lor.Cum este posibil ca dupa atita timp de la locale oamenii sa nu fie clar pe functii pentru a se apuca de treburile urbei cum ar fi normal si cum au promis.In concluzie nu intentioneaza sa faca nimic bun pentru oras aranjeaza jocurile pentru a putea sa profite cit mai mult de functii ca,nu se stie (nui asa)ce va fi peste patru ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate