Gala Super Kombat – Smardoiala la Neamt

2

Un eveniment inedit pentru nemtenii care au venit in numar mare la acest eveniment . Spectacolul a fost frumos , publicul mai timid la inceput s-a incalzit imediat si a colorat atmosfera. Una peste alta manifestarea de smardoiala a fost un real succes care a marit cota de piata a orasului Piatra Neamt prin transmisiunile directe facute .
Ca probleme  putem mentiona lipsa locurilor de parcare , accesul minorilor in sala si prezenta bauturilor alcoolice.
whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cretu irinel spune

    sunt un Pietrean plecat din tara , am vazut gala la TV si mi sa paut un eveniment deosebit ! Oricum a facut cinste orasului !!! BRAVO ORGANIZATORILOR !!! Bravo PINALTY !!!

  2. janel iosub spune

    Am fost prezent la acest eveniment si a fost OK. A fost o organizare destul de buna, sala arata excelent, insa unii spectatori ar trebui sa invete sa se comporte mai civilizat, adica sa nu se mai inbulzeasca la intrare si la iesire, sa foloseasca toaletele in scopul in care au fost create etc. Una peste alta cred ca un eveniment de o asemenea anvergura a prins bine municipiului Piatra-Neamt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate