Gabriela Zamfir, singurul candidat la sefia Spitalului Judetean Neamt

4

Managerul interimar Gabriela Zamfir este singurul candidat la concursul de ocupare a functiei de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Neamt.

Concursul va avea loc la sediul Consiliului Judetean Neamt, desfasurandu-se in doua etape:


I. etapa de verificare a indeplinirii de catre candidati a conditiilor de participare la concurs – etapa eliminatorie – care va avea loc in data de 23 noiembrie 2011;

II. etapa de sustinere a probelor de evaluare care va cuprinde:

a) proba scrisa, un test-grila de verificare a cunostintelor – ce se va sustine in Sala Mihail Sadoveanu a Consiliului Judetean Neamt, in data de 28 noiembrie 2011, ora 10;

b) proba de sustinere a proiectului de management, completata de un interviu de selectie – care se va desfasura in Sala Mihail Sadoveanu a Consiliului Judetean Neamt, in data de 05 decembrie 2011, incepand cu ora 10.

Emilian Zaharia

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. NEAMT INVEST spune

  Tinand cont ca ai facut noul site al Spitalului Judetean Neamt, poate ne spui… nu cat a costat, ci motivul pentru care nu apar declaratiile de avere.

  ADMIN : Pentru ca ele exista dar unii dintre angajatii spitalului , contrar dispozitiilor conducerii si rugamintilor web-designerului se pare ca se misca intentionat foarte greu sau efectiv au o mare durere la basca . Daca erau angajatii mei erau dati afara instantaneu , iar actuala conducere va avea mari probleme daca va tolera toti puturosii acolo doar pentru ca au pile sau sunt rude cu nu stiu cine .
  Va asigur eu ca declaratiile de avere exista si vor apare pe site-ul spitalului in 5 minute dupa ce web-designerul le va primi pe e-mail de la spital.
  Cert este faptul ca noua directoare nu cred ca va reusi sa faca mare lucru deoarece unii subalterni o saboteaza si cand respira , o mint tot timpul si fac tot ce este posibil sa traga de timp si cand se incheie la sireturi . Pana ce nu va veni o mana de fier la spital care sa dea afara toti incompetentii si toti puturosii nu cred ca se va putea schimba ceva .
  Ca sa intelegeti pana unde merge incompetenta si puturosenia va spun ca initial nu erau declaratiile de avere pe site pentru ca se plangeau ca nu au un scaner sa le scaneze . Acum 2 zile au primit cadou din partea firmei care face site-ul , un scaner performant care se conecteaza cu un simplu cablu USB . Vreau sa va spun ca nici la aceasta ora nu au reusit sa il monteze , operatiune care dureaza cateva minute , motivand ca mai au nevoie inca de un cablu , o minciuna obosita deoarece scanerul se alimenteaza prin cablu USB care este inegrat si exista .
  Doamna directoare se agita , web-designerul se agita , presa scrie pe buna dreptate ca nu exista acele acte publice si cei vinovati sunt tolerati pentru ca au pile ca alt motiv nu vad care ar fi sa nu fie dati afara instantaneu .
  Daca e nevoie urgenta cred ca ar trebui sa fi ramas si pe site la CASN declaratiile de avere ale doamnei directoare si le puteti lua de acolo ca este fantastic ce se fac unii angajati de la spital .

 2. iobag in spital spune

  Noi, iobagii din spital, sintem chiar mindrii ca fonctia de director se cumpara cu 50.000 euro ( http://mesagerulneamt.ro/?p=3368 ). Asa ne mai dam si noi seama la ce valoare a ajuns spitalul. Urmeaza externalizarile si era normal sa fie una obedienta pe post de marioneta. Sa le fie rusine alora care ar fi putut sa candideze dar au ales sa nu o faca!!!!!!!!
  Inca ceva: domle Constantin, nu e frumos sa dai din casa si nici din fisa medicala.

 3. Nicu spune

  Pai de ce ar trebui compatimiti medicii daca nici unul dintre ei nu a a vut curajul sa se inscrie la concurs. Chiar daca banuia ca ar face-o de pomana…
  Pe de alta parte, unde scrie ca, apriori, un medic e mai bun manager de spital decat un economist?
  In general medicii spun „noi trebuie sa conducem spitalele ca stim problemele” si apoi, cand probeaza un management defectuos sau chiar comit ilegalitati , raspunsul este „Dar vai, eu sunt doctor nu am stiut legile astea…”
  In occident, nici 10 la suta din managerii de spitale nu sunt doctori…

 4. constantin spune

  cu ceva timp in urma consemnam la dvs ca nu va fi nici un concurs in adevaratul sens al cuvantului ca pintileul si savarina sunt prea mici pentru un concurs adevarat.doamna zamfir sa-i traiasca barbatul care a introdus-o in lumea buna altfel era o pensionara pe caz de boala si statea pe langa casa.mister este cheia iar asa zisii organizatori ai cocursului niste trepadusi ce se multumesc cu o cafea.domnilor intrati in normalitate si nu va bateti joc de atatia medici.ii compatimesc pe acei medici care nu mai au pic de ambitie si coloana vertebrala si un profesoras isi bate joc de ei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate