Furturi cu repetiție în Girov. Doi tineri din Piatra-Neamț au fost reținuți

0
Imagine ilustrativă

La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au documentat activitatea infracțională a doi tineri, de 25, respectiv 27 de ani, din Piatra-Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 23- 27 iulie 2021, cei în cauză, ar fi pătruns în imobilul unui bărbat, de 73 de ani, din Girov, de unde ar fi sustras fier vechi și mai multe echipamente agricole.

Totodată în perioada 18 -24 ianuarie a.c., cei doi tineri, ar fi pătruns în alte două imobile, din Girov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și echipamente electronice.

În noaptea de 24 spre 25 ianuarie a.c., tinerii au fost surprinși în fragrant, în locuința unei femei, de 70 de ani,  din Girov, de unde încercau să sustragă mai multe bunuri.

La data de 26 ianuarie, în baza probatoriului administrat, cei în cauză, bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate