Furt dintr-un magazin din Neamț. Autorul a deconectat sistemul de supraveghere video

0

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani, din Podoleni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin, din localitatea Zănești și au sustras mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 6 spre 7 decembrie a.c., persoane necunoscute, ar fi deconectat sistemul de supraveghere video al unei societăți comerciale din Zănești, ar fi pătruns în incinta acesteia, prin forțarea ușii de acces și ar fi sustras bani, bunuri alimentare, nealimentare, băuturi alcoolice și țigări, generând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un minor de 16 ani, din Traian.

Totodată, polițiștii au extins cercetările cu privire la săvârșirea de către persoana în cauză, în perioada iunie-decembrie a.c., a infracțiunilor de furt calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și violență în familie.

În baza probatoriului administrat, la data de 19 decembrie a.c., minorul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și violență în familie.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pe o durată de 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate