Furt dintr-un apartament din Piatra-Neamț: 16.000 lei sustrași dintr-un dulap

0

La data de 09 iulie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ, au fost sesizati de către o femeie de 56 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că din locuința proprietate personală i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 09 iulie a.c., în intervalul orar 04:30-09:00, persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa imobilului nu era asigurată, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, iar dintr-un dulap i-ar fi sustras suma de 16.000 de lei.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Bicaz.

La data de 18 iulie a.c., acesta a fost depistat de un echipaj al Serviciului Rutier Neamţ, pe raza localității Pângăraţi, fiind condus la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ pentru audiere.

În urma probatoriului administrat, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate