FOTO: Voluntarul Sandu Alexandru la datorie și în afara garnizoanei

0

Prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină ieri, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din localitatea Viișoara, comuna Alexandru cel Bun (detalii aici – click).

Incendiul s-a propagat cu repeziciune din cauza vântului. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Din interiorul construcțiilor, pompierii au evacuat patru butelii.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de 140 mp, anexele gospodărești cu o suprafață de 210 mp cu bunurile materiale aflate în interior, documente de identitate și 30 ml de gard din lemn.

Au fost salvate o casă construită din lemn și o anexă gospodărescă aflate la o distanță de aproximativ 6 m. Incendiul s-a produs cel mai probabil din cauza aparatatului de gătit lăsat nesupravegheat.

Membru în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al orașului Bicaz din anul 2015, Sandu Alexandru este un om care iubește meseria de pompier.

De câte ori vede o mașină de pompieri în trafic, nu ezită să o urmeze la intervenție. Ieri, în drum spre casă, la ieșirea din Piatra-Neamț, Alex a observat cum două autospeciale de stingere se deplasează către intervenție, așa că le-a urmat până în localitatea Viișoara.

Cum are mereu costumul pentru intervenție la el, s-a echipat și s-a prezentat la comandantul acțiunii pentru a participa la intervenție. Alex s-a alăturat colegilor de la Detașamentul Piatra Neamț intervenind alături de ei pentru stingerea incendiului.

Mulțumim Alex pentru implicare! Felicitări pentru curajul și dăruirea de care dai dovadă!”, transmite ISU Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate