[FOTO//VIDEO] Ziua Comunei Bodești 2019

1

La Bodești, pe data de 18 august, duminică, vremea a ținut cu organizatorii. Ziua comunei s-a sărbătorit alături de localnici începând cu ora 12.00, când a avut loc slujba cu preoții comunei.

Ulterior, oficialitățile invitate, alături de primarul Marinel Barna, au ținut un scurt discurs în fața celor prezenți.

„Așa cum este frumos și normal, o dată pe an să uităm problemele cotidiene, și ne adunăm cu mic cu mare și să ne sărbătorim pe noi, cei care trăim, muncim, suntem cu gândul la cei din diaspora, la această frumoasă comună care se numește Bodești. Se spune că omul sfințește locul.

De aceea vă mulțumesc tuturor celor care vă implicați activ în dezvoltarea comunei, fie că sunt consilieri locali, fie că este vorba de cetățeni onești. Împreună vom reuși să facem ce ne-am propus și să dezvoltăm comunitatea noastră. Atât eu, în calitate de primar, cât și echipa cu care lucrez, mă voi strădui să duc la bun sfârșit munca pe care mi-am asumat-o și pentru care m-ați ales acum trei ani.

Cu toții vrem să trăim frumos, în localități curate, într-un mediu plăcut, dar asta nu se poate decât cu ajutorul nostru, respectând condițiile minime de civilizație și de omenie. Trăim într-o zonă minunată, binecuvântată de Dumnezeu și cred într-un viitor frumos, cred în tinerii care hotărăsc să rămână și să trăiască aici, cred în cei plecați peste hotare care se vor întoarce, cred în sfaturile bătrânilor și în surâsul copiilor.

Așa cum v-am obișnuit, voi face o trecere în revistă a investițiilor principale din fonduri europene și din bugetul local.”, a declarat primarul Marinel Barna.

„Doresc să îl felicit pe domnul primar, împreună cu doamna viceprimar și consilierii locali, care a făcut posibil să se realizeze și în acest an această frumoasă zi de sărbătoare. Ce frumos poate să fie când te prezinți în fața locuitorilor și relatezi toate proiectele realizate pe parcursul acestui mandat. Ați votat niște oameni potriviți la locul potrivit! Îl felicit pe domnul primar, împreună cu echipa domniei sale, pentru toate realizările la nivel de comunitate. La mulți ani tuturor!”, a declarat senatorul Emilia Arcan.

„Am deosebita plăcere să vă vorbesc astăzi și doresc să vă transmit din partea mea și a conducerii Consiliului Județean Neamț, a consilierilor județeni, multă sănătate, putere de muncă și tot ce doriți să vi se împlinească. Vă doresc toate cele bune și mulțumesc pentru invitația făcută.”, a declarat vicepreședintele CJ Neamț, Laurențiu Dulamă.

„Sunt onorat să particip alături de dumneavoastră la cea de-a șasea ediție a Zilei Comunei Bodești. Aș vrea să mulțumesc primăriei și consiliului local Bodești pentru invitație, să îl felicit pe domnul primar pentru modul în care a organizat această manifestare. Sper ca astăzi în această frumoasă duminică să aveți parte de muzică bună, de dans și voie bună. La mulți ani!”, a declarat subprefectul de Neamț, Doru Ungureanu.

„Cu mare plăcere am venit la ziua comunei Bodești, o tradiție la dumneavoastră an de an, iar anul acesta domnul primar v-a prezentat un bilanț foarte frumos de realizări. Comuna Bodești a fost, este și va fi una dintre cele mai frumoase comune din județ și din România. Să fiți buni, să fiți drepți, să luptați, să munciți, să fiți în continuare acolo, sus. Felicitări! La mulți ani!”, a declarat consilierul județean Neculai Pușcașu.

Evenimentul a continuat cu acordarea diplomelor de onoare și excelență și cu un program artistic susținut de fiii comunei și invitații speciali: Laura Lavric, Grigore Gherman, Manuela Pentiuc, Anca Neacșu, Paula Seling, Roxana Nemeș și Ramona Hobu.

Sărbătoarea de la Bodești s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Costel spune

    Buna ziua

    Drumul comunal de pe strada Paraului cand va fii asfaltat ? De 5 ani ne promiteti asfaltarea lui.

    Multumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate