FOTO/VIDEO: Zile de sărbătoare pentru nemțeni, misiuni specifice de ordine și siguranță publică pentru jandarmi și polițiști

0

În perioada 23 – 26 iunie, jandarmii și polițiștii vor avea ca misiune principală desfășurarea evenimentelor prilejuite de Zilele Orașului Piatra-Neamț, în condiții optime de ordine și siguranță publică pentru participanți.

Peste 200 de polițiști și jandarmi vor acționa pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și fluidizarea traficului rutier.

Măsurile de ordine publică vor viza și procesiunea cu moaștele Sfântului Gheorghe Pelerinul organizată în Piatra-Neamț, manifestările sportive, religioase și cele prilejuite de „Ziua Drapelului”.

Pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a polițiștilor rutieri, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor, fluidizarea şi controlul circulaţiei rutiere.

Pe parcursul manifestărilor publice se vor desfășura și activități informativ-preventive pe linia consumului de droguri și substanțe interzise.

Pentru ca aceste evenimente să fie prilej de bucurie și relaxare pentru toți, vă adresăm următoarele recomandări:

  • adoptați un comportament civilizat;
  • respectați regulile stabilite de organizatori;
  • delimitați-vă de orice formă de violență fizică sau verbală și evitați consumul excesiv de alcool;
  • acordați o atenție sporită bunurilor și obiectelor personale;
  • supravegheați îndeaproape copiii deoarece se pot rătăci cu ușurință în zonele aglomerate;

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, solicitați ajutorul celui mai apropiat echipaj sau apelați Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112!

          Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul – IJJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate