[FOTO/VIDEO] Vacanță, cadouri și copii fericiți la Alexandru cel Bun

Începutul vacanței de iarnă este marcat de obicei, în școli, cu mici spectacole de obiceiuri și tradiții a sărbătorilor de iarnă, urmate de venirea Moșului și împărțirea cadourilor.

La fel s-a întâmplat și la școlile din Bistrița și Vaduri, comuna Alexandru cel Bun. Reprezentantul lui Moș Crăciun a fost domnul Ion Rotaru, primar al comunei Alexandru cel Bun, însoțit de domnul Valeriu Lazarov, viceprimar. Nu a lipsit nici conducerea Școlii Generale Alexandru cel Bun. După ce au fost colindați de copii, domniile lor au împărțit cadouri, atât celor mici, cât și personalului didactic.

Întrebat cum se simte în pielea lui Moș Crăciun, domnul primar Rotaru ne-a declarat: “Normal, particip la bucuria copiilor și mă bucur și eu ori de câte ori am posibilitatea de a dărui, în special copiilor. Fac acest lucru de 25 de ani, încă dinainte de a fi primar. ”

La școala Vaduri a fost dublă sărbătoare, vacanța de iarnă și lansarea primului număr al revistei școlii, “VOCEA MICILOR ALEXANDRINI”.

Revista este scrisă și redactată de elevii Școlii Gimnaziale Vaduri, coordonați de către profesor Alina Istrate și profesor Simona Miron, redactor-șef.

Redactori : Pădure Antonela, Sofrone Iustina, Sofrone George, Cochileț Cristian (clasa a V-a), Gabor Bianca (clasa a VI-a), Sofrone Teodora (clasa a VII-a), Avîrvarei Bianca, Alupoaei Lavinia, Arhire Cristiana, Bostan Miruna, Rotariu Elena, Onea Andrei (clasa a VIII-a).

C. M.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
 1. mickey999 spune

  De curiozitate intreb , citi primari a schimbat Piatra Neamt de cind Rotaru e primar in Alexandru cel Bun?

  🙂

  1. Alin spune

   Cum am spus și data trecută, în articolul despre viitorul primar al municipiului Piatra Neamț omul produce performanță oriunde îl pui. Cineva venea cu observația că are vârsta prea înaintată. Bineînțeles că până la urmă ar trebui să fie o chestiune de gusturi și nu de discriminare. Îi spun însă:
   ”Vârsta inimii nu are nimic de a face cu culoarea părului” ;
   ”Cu cât îmbătrânește cineva mai mult, cu atât era un atlet mai bun in tinerețe” ;
   ”Viața ar fi infinit mai fericită dacă ne-am putea naște la vârsta de optzeci de ani și ne-am apropia treptat de cea de optsprezece ani”.
   România nu prea este o țară pentru bătrâni. Și nici a toleranței, indiferent că e vorba de oameni sau animale.
   Sărbători fericite și să fiți mai buni în anul ce vine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate