[FOTO/VIDEO] Protest în capitală împotriva legii carantinării. Participă și nemțeni

1

În această seară are loc un protest în Piața Victoriei față de restricțiile impuse de Guvern. Câteva sute de oameni au ieșit în stradă pentru a se declara public împotriva legii carantinării și izolării. Printre ei sunt și câțiva nemțeni.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, joi seară, proiectul de lege al Guvernului privind carantina şi izolarea. Deputaţii au depus mai multe amendamente. Senatul este forul decizional pe propunerea legislativă a Executivului.

Senatul urma să dezbată sâmbătă proiectul de lege, însă dezbaterea a fost amânată pentru luni.

FOTO/VIDEO: Surse de la fața locului

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Dl Scarbescu spune

    Mă întreb cum de în țările civilizate se poate și la noi nu ?Cuvântul cheie ,civilizație.”Dictatura sanitară ” ,pai când aveți alta patologie și medicul pe lângă tratament va face și recomandări de dieta de ce le respectați ? Nu va gândiți că va îngrădește drepturile ?De fapt ce căutați la doctor când va îmbolnăviți ?Probabil 95%din cei prezenți acolo nici nu știau prea bine de ce s au dus,au răspuns apelului făcut de unii cu interese meschine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate