(Foto-Video) Mica Unire, sărbătorită la Pângărați

0

Vineri, 24 ianuarie – Pângărați…

O mână de oameni inimoși și gospodari ai acestei comune și-au făcut un obicei din a nu rata nicio sărbătoare natională și a-și omagia înaintașii.

De aceea, și astăzi, când tot românul sărbătorește Mica Unire, acești minunați oameni s-au întâlnit și au pornit spre locul lor preferat de adunare la astfel de evenimente, pe platoul de pe dealul Păru.

Inițiatorul acestui eveniment a fost domnul Gigel Bucălău, care a făcut și o mică incursiune istorică a sărbătorii de astăzi, pentru a le explica copiilor prezenți semnificația acestei zile.

Un oaspete (dacă îl mai putem numi așa), participant la eveniment, a fost domnul profesor Puiu Gabriel din Bacău, care, de câte ori timpul îi permite, revine în Pângărați pentru a fi alături de prietenii săi. A fost o întâlnire între prieteni, oameni frumoși care s-au prins în horă, au povestit, au zâmbit și s-au simțit bine într-o zi de sărbătoare, frumoasă, însorită, ca de primăvară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate