[FOTO/VIDEO] Lacul Pângărați – Cu mic, cu mare, pentru ecologizare

0

Este cu adevărat un sentiment plăcut să vezi că mai există și oameni care se gândesc la binele comunității, cu inițiativă civică, care reușesc să adune alături localnici, prieteni, cunoscuți, pentru acțini de voluntariat. De pe o rețea de socializare am aflat despre o astfel de inițiativă în comuna Pângărați. Astfel, doamna Loredana Suru Onofrei, cetățean al comunei Pângărați, a strigat adunarea și s-a apucat de treabă. Prim obiectiv, ecologizarea Lacului Pângărați.

„Azi, pentru mine personal, pe lângă o mare satisfacție, consider că este o importantă lecție de viață pentru toți! Vreau să felicit toți copiii care au participat și sunt convinsă că au învățat din ceva astăzi și au un exemplu de urmat, deoarece ei sunt viitorul acestei comunități. Țin să îi felicit personal pe bunicii mei care sunt ca părinții mei, Ioan și Mioara Dumbrava (80 ani și respectiv 70 ani) și care ne-au și alintat cu gogoși calde… De asemenea, vreau să-i mulțumesc Vioricăi Alexandru, care deși are probleme de sănătate nu a ezitat să vină să ne ajute, Tatianei Crețu care nu a ezitat să participe pentru a 2-a oară, Claudia Mihăilă și Eduard Berescu care deși nu fac parte din această comună au sărit în ajutor, Andreea Elena Șerban, care nu a venit singură, ci cu un ajutor, copiii. Andreea, tu ești mereu alături de mine și pentru asta îți mulțumesc enorm!

Mulțumim mult pentru sprijin și pentru suportul material lui Laurențiu Bogdan Radu care nu a ezitat să ne dea o mână de ajutor și să ne sprijine, au fost prezenți și fata lui Florin Muraru și Mădălin, băiatul Getei Scacir. Mulțumim tuturor celor prezenți și vă aștept miercuri, ora 17:00, în același loc!”…..

a scris doamna Loredana Suru Onofrei pe rețeaua de socializare.

Considerăm că aceste inițiative sunt de toată lauda și merită promovate spre a fi un exemplu și pentru alții. După cum spunea inițiatoarea proiectului, oricine vrea să dea o mână de ajutor este binevenit. Și pentru a încheia într-o notă mai veselă, să nu uităm de gogoșile calde menționate de doamna Loredana.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate