FOTO/VIDEO: Incendiu devastator – O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale (NEAMȚ)

0

Seara trecută, în jurul orei 18:55, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din satul Gura Văii, comuna Girov.

La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărescă și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la alte locuințe din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt).

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și pompierii voluntari din cadrul SVSU Girov.

Proprietara locuinței, în vârstă de 84 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars: acoperișul locuinței (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) aproximativ 250 mp, pereții din lemn a anexei gospodărești pe o suprafață de 100 mp și bunurile materiale din interiorul anexei (aparate electrocasnice,  materiale textile etc).

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza acțiunii unei persoane iresponsabile (probleme de natură medicală).”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate